Pasenie koníkov a grckanie

peaxsa
4. jan 2017

Chcem sa opýtať moja má po 4 mesiaci a dávam ju na bruško pásť koníky ( každý to hovorí inak) po chvíľke mi odgrgne a hneď vygrcne trošku aj keď je po jedle aj hodinku potom ju dávam na bruško. Neplače rada je tak. A po 3o mi zase to spraví. Robieva to aj Vaše bábo?

n0mi
4. jan 2017

@peaxsa babatka bezne grckaju. Hlavne ju nedavaj hned po najedeni. Ved ani tebe by nebolo prijemne,keby si najedena a lezis na bruchu. Daj ju odgrgnut po jedle,mozno menej bude grckat.

slavka1811
4. jan 2017

myslim,ze je to ok ked trosku vygrcne.mne mala grcne este aj po troch hodinach ked jej idem dat dalsiu davku mliecka

patka24
4. jan 2017

Ak toho nie je vela, tak by to malo byt v pohode, moj tiez grcol aj po troch hodinach. A teraz ma 7 mesiacov a minule mu o siedmej vecer usiel zvysok batatatu, co mal o jednej na obed.

luciamic
4. jan 2017

@peaxsa moj syn to robieval ked mal asi 4 mesiace, neviem uz presne. nezavisle na tom kedy jedol predtym a ci uz grgol, negrgol. Proste ked som ho dala na brucho prisiel najprv jemny grg a ked som ho hned nebrala na ruky tak za par sekund s dalsim grgom trochu vygrcol. ALE - trvalo to mozno tyzden, a same to preslo, skor ako som to stihla zacat "vaznejsie" riesit. Moja teoria je, ze to bolo nejake prisposobovacie obdobie, ze zacal viac jest a zaludok bol este malicky na ten objem, tympadom ked si na zaludok na bruchu zatlacil tak nieco vyslo, a trvalo par dni kym sa zladil apetit s objemom zaludka. 🙂

peaxsa
autor
6. jan 2017

@n0mi ja ju nechávam odgrgnut.potom ju nechám hrať na chrbatik a po hodinke ju dám na bruško

peaxsa
autor
6. jan 2017

@luciamic Tak dúfam že to prejde možno si tlačí na žalúdok a ešte si strká prsty do úst tak možno ju aj stoho napne

peaxsa
autor
6. jan 2017

@patka24 je to len trošku s nebráni sa byť na brušku