Odplienkovanie 2-ročného syna

26. apr 2024

Ahojte. Pracujeme na odplienkovaní 2 ročného syna. Keď ho dám na nočník tak sa väčšinou vyciká. No problém je v tom, keď ciká mimo toho ako ho tam posadím. Vyciká sa na zem (doma je v teplákoch bez plienky) a potom uteká na nočník. Myslíte, že to pochopí, že má ísť najprv na nočník a potom cikať? Alebo to mám skúsiť neskôr? Za nejaký mesiac cca.
Ďakujem.

sun_shine_2020
26. apr 2024

Ahoj, ako dlho trenujete? Podla mna je dobrym znakom, ze ked ho tam das, tak sa vycika. Potrebuje este "dotrenovat"/aby mu "dozrel" mozog, ze najskor prist k nocniku a potom zacat cikat. Podla mna rozumie tomu, ze cika sa do nocnika ale musi si uvedomit v hlave, ze: aha treba mi cikat, musim ist k nocniku.
V tejto faze by som to urcite nevzdavala ale pokracovala. Drzim palce 🙂

petamich
26. apr 2024

Ja naopak by som nepokracovala a skusila neskor, ked sam dozreje 🤷‍♀️ my sme pockali a odplienkoval sa zo dna na den (do dvoch tyzdnov bol uplne bez plienky aj na noc), do dnes sme mali minimum nehod a nemusela som v kuse nieco umyvat, utierat a dezinfikovat ale tak to je len moj nazor, skusili sme v lete a katastrofa, potom sme skusili ku koncu septembra a parada

autor
27. apr 2024

Ďakujem za názory, aj keď sú rozdielne 😅
Trénujeme len pár dní 4-5 😊

kika193
27. apr 2024

podla mna naozaj plati, ze dieta, ktore je pripravene, sa odplienkuje tak rychlo, ze sa ani nestihnes obzriet.
Skus pokracovat a ak budu nehody a nepojde to, nechaj to na neskor. Hlavne na dieta netlac, aby si mu nevytvorila blok. Vela zdaru! 🙂

eviulenka
28. apr 2024

Nas robil to iste, teraz v zime, mal cca rovnako rokov, davali sme ho dalej, upozornovali ho a do mesiaca bol odplienkovany. Ja by som pokracovala.