Hrajú vaše 7-ročné deti PC hry?

11. dec 2023

Hrajú vaše 7r.deti PC hry? Koľko hodín denne? Keď napíšu úlohy. Expartner nášho syna keď je u neho naučil hrať PC hry. Ked je so mnou doma nechcem aby bol dlhé hodiny na tablete a hral o hry. Zakazuje to synovi. Byt chvíľu ale nie dlhé hodiny. Expartner mi vyčíta ze je zima a co ma dieťa robiť v bytovke keď sa nudí. Sam býva v dome. Stále naráža nato ze v dome nie je nuda a v bytovke áno. Pritom v zime v dome iné ako PC hry synovi nevymyslel. Vytacaju ma jeho reči.

qwert87
11. dec 2023

Môj má 7, je druhák, ale ešte hry nehral. Dúfam že to tak ešte chvíľu zostane. Čas sa dá stráviť ozaj zmysluplnejšie

autor
11. dec 2023

@qwert87 ved to nie som nadšená ze ho to naucil

matovicova
11. dec 2023

Expartner ti chce brnkat na nervy a darí sa mu to. U mami platia mamine pravidlá a u otca otcove. Hotovo.

autor
11. dec 2023

@matovicova synovi tlači do hlavy ze len jeho názory sú správne. Neuznáva bytovku len dom je naj.pritom v zime co iné sa dá robiť v dome co by sa nedalo robiť v bytovke?

hradnapani
11. dec 2023

starsi syn v tomto veku vobec nehral. Ale kedze teraz uz hra, nedalo sa tomu vyhnut pri mladsom (teraz ma 7). Max hodinu maju dovolenu, ale musia mat urobene vsetky povinnosti. A v den kedy maju treningy, vtedy im cas na hru ani neostane.

zorkahorka
12. dec 2023

Moj ma 6, v skole maju hodinu informatiky, na ktorej sa hraju aj hry. Chvilu som mu to dovolila na max hodinu i doma, predsa len kazda skusenost je skusenost a ziskal i nove zrucnosti, ale vsimla som si, ze byval agresivny, ked sme trvali na tom, aby uz dohral. Takze sme mu to zatrhli.
Byvame v dome, ale niekefy je vonku hrozne alebo ak je chory, fakt sa dnu nudi.

alzbetkakockova
12. dec 2023

Dobrý den Ano GTA7 DO strip klubu chodi ale nepaci sa mi to tak som mu vyhodila xbox von z okna pekny den

hope87
12. dec 2023

Moj bude mat o mesiac 9r a hry na pc nehrava ani nehral. Max. co som mu stiahla do mojho mobilu nejake hry, co chcel a tie sa hrava...ale len sem-tam a tiez nie kazdy den. To by som urcite nedovolila ale ani ho to netaha, ze by vypytoval. Radsej si pozrie nejaku rozpravku alebo si pusti hudbu.

tiezjedna
12. dec 2023

hrajú asi od 4 rokov hry priemeranú veku, teraz frčí hlavne Roblox, Minecraft. Majú max hodinu denne, na viac hrania ani pri povinnostiach v týždni nie je čas👍 Cez víkend, ak je napríklad škaredo a už ich nebavia karty a pod., dovolím dlhšie👍