Pálenie záhy, kŕče v bruchu, bolesť krížov. Som tehotná?

nicol_2207
13. máj 2013

mozem sa vas nieco este opytat?.. mam uz po menstruacii.. stale mam to palenie zahy a k tomu sa mi pridali krce v bruchu a zaludku..ale dnes som bola pri lekarovi tak mi povedal ze je to zo stresu.. ale mam bolesti v krizoch a pod bruchom... dnes mi menzes skoncil.. preco mam tie bolesti?-- je to koli tej cyste alebo ze som prechladnuta alebo co?.. mozem byt tehotna?.. prosim poradte mi co mam robit.. dakujem

cawes
13. máj 2013

@nicol_2207 to je stress, aj ja som mala palenie zahy zo stresu, chrbat atd moze byt prechladnutie. Ak sa bojis ze si tehotna urob si test.

nicol_2207
autor
13. máj 2013

ked ja sa bojim si urobit aj ten test... ☹ ako ja mam v kuse aj studene nohy neobliekam sa velmi teplo cize dufam ze je to len prechladnutie

cerez
13. máj 2013

@nicol_2207 Dnes ma ten počítač dosť štve. Čo napíšem, nezverejní sa to. Tak ešte raz. Máš potvrdenú cystu? Ak áno, bolesť žalúdka sú počas menzesu ale aj po. Rovnako bolia aj kríže a aj v podbrušku. Ak je to tehotenstvo,tak si kúpiť test.

nicol_2207
autor
13. máj 2013

tak mala som aj menstruaciu.. mozem byt aj tak tehotna?.. partner si dava dost pozor.. tak neviem

cerez
13. máj 2013

Záleží akú. Ak išlo len o špinenie a nebola bežná ako po iné mesiace, tak áno. Ale test ti dá lepšiu odpoveď než mi tu na koníku. Strach nemáš mať prečo. Nevedieť a zožierať sa nezodpovedanými otázkami, to je väčší strach.

nicol_2207
autor
13. máj 2013

tak ja mam tu menstruaciu taku slabsiu uz 3 mesiace... pred mesiacom som si robila test a bol negativny.. a bola mi potvrdena cysta..,, tak ja teraz neviem...

nicol_2207
autor
13. máj 2013

tak ti poviem 30aprila som mala sex..a 7maja som dostala menzes..tak ako som mala mat... boli take ako posledne mesiace taka slaba.. mam vela tresu momentalne..

cerez
13. máj 2013

Aj ja mám už druhý krát cystu. Raz som už bola na laparoskopii a teraz ma čaká znova. Mala som bolesti žalúdka, krížov, podbruška, blbla mi menštruácia, dlho začínala, dlho trvala, dlho odznievala. Nedarilo sa ani otehotnieť.

nicol_2207
autor
13. máj 2013

mam velky strach... ze som tehotna... ☹ ☹ ☹ ☹ myslis si ze by som mohla byt ?

cerez
14. máj 2013

@nicol_2207 To ja neviem či si tehotná. To skutočne ti dá odpoveď hneď lekár z odberu krvi alebo urobiť si test. Neviem koľko máš rokov a prečo sa bojíš ak by si bola tehotná. Nepoznám okolnosti. Ono celkovo málo kto je pripravený na materstvo. Aj tie ženy, ktoré plánujú a dlhodobo sa tešia, krátko po zistení ich pocity sú také zmiešané. Som šťastná, nešla som sa dočkať a teraz mám strach. To je normálne. Ale to všetko opadne. Ak si mladučká a neplánovala si to, ešte neznamená, že tehotenstvo a materstvo by bola katastrofa. To by si sa divila. Život je niekedy úplne na ruby. Takže okolnosti vieš len ty a tvoj priateľ. Moja rada, ísť k lekárovi.

nicol_2207
autor
14. máj 2013

mam 18... a niesom pripravena na tehotenstvo...

nicol_2207
autor
14. máj 2013

urobila som si test...a je negativny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre