Možné tehotenstvo

3. dec 2022

24.10. som mala pohlavný styk, k ejakulácii vôbec nedošlo. Bolo to 4 dni pred ovuláciou. Odvtedy žiadny styk. Menštruácia bola v termíne, testy negatívne (urobila som ich odvtedy už minimálne 20), naposledy asi pred 3 dňami. U gynekologičky som bola deň pred MS, aj podľa nej bolo všetko ok, žiadne tehotenstvo (17 dní od styku). Teraz pri poslednej MS 11.11. som začala užívať HAK. MS očakávam budúci týždeň.
Aj napriek všetkému mám nočnú moru z možného tehu. Myslíte, že testy sú spoľahlivé?

esmeronka
3. dec 2022

po takej dobe by ti už test ukázal dialnicu keby si tehotná,a ked ani gynekologička nič nevidela,mala si normálnu ms kopu negatívnych testov nechápem čo stresuješ

thereisabear
3. dec 2022

Nevidím v tom absolútne žiadnu možnosť, aby si bola tehotná.

mima1991
3. dec 2022

tu pomoze uz len neondit

autor
3. dec 2022

@esmeronka
@thereisabear Ďakujem. Ten strach a stres je úplne iracionálny, no neviem sa ho zbaviť.
@mima1991 Presne tak. Za tie nervy mi to nestojí.

petamich
3. dec 2022

podla mne to, ze neejakuloval, ze si mala menstruaciu a 20 negativnych testov a ani gynekologicka si nic nevsimla este stale nic nedokazuje, ja by som si radsej spravila este zo 5 kusov 🤷‍♀️

kitycat
3. dec 2022

Uz zase ty?

autor
3. dec 2022

@kitycat ???

janka_01
3. dec 2022

@kitycat ja nemám nechránený pohlavný styk. Ja sa chránim, to že stresujem je vec druhá. @autorka poradiť neviem ale strach mám tiež podobný

54tinka54
3. dec 2022

Áno, určite si tehotná… 🙈
Čo chceš akože počuť? Ja mám pocit že ty sa neupokojíš ani keď ti tu 20 žien napíše že nemozes byť tehotná a ani keď si spravíš ďalších 30 testov.
Už prestaň stresovať a radšej nesexuj keď sa máš takto trápiť.

svetlonos
3. dec 2022

20 testov, gynekolog a este sa bojis?? Nesexuj! Ved ti viac uskodi ten stres ako tehotenstvo. Zbehni k psychologovi alebo si napis najhorsiu variantu na papier a riesenie. Teda ako budes postupovat ak by si otehotnela. Pruser je ak si vydata a bol to milenec, to uz by to riesenie bolo tazsie.
A teraz vazne. Nestresuj a popripade pouzivajte aj kondom popri hak a bude klud.

autor
4. dec 2022

@54tinka54
@svetlonos Ďakujem za reakcie. Viem, že takéto správanie je psycho, no keď aj tu na fóre čítam,že mali ženy negatívne testy a aj menštruáciu a boli tehotné 🤷 No a potom, že netreba stresovať.

svetlonos
4. dec 2022

A vies kolko deti beha po svete aj napriek antikoncepcii, tabletam ci teliesku? S prvym priatelom som brala atb 1,5 ale robila mi zle. Vysadila som ju. Boli sme spolu 6 rokov a tehotna som nebola. A to si „ len daval pozor“. Mozno sme neboli kompatibilni 🙂 Ja som ale pocitala s tym, ze otehotniet mozem vzdy, uz sme spolu byvali. Vzdy tam pri sexe ta moznost bude. Preto to prijmi a urob si plan, co keby. A inak nesal prehne.

janka_01
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
5. dec 2022

@janka_01 Veľmi nekvalitná a zlá fotka. No tehotná určite nie si.

janka_01
5. dec 2022

Ďakujem, už mi z toho hrabe. Skúsila som iný test a negatívny. Ten čo som tu dala mi ukázal toto len na tej jednej fotke, na ostatných je negatívny.

autor
5. dec 2022

@janka_01 Aj ja som z toho na nervy a to som nikdy takto nestresovala. Ja som robila ešte dnes jeden a čakám MS. Prvú po prvom blistri HAK.

janka_01
5. dec 2022

Negatívny. Držím palce aby bolo všetko ok. Ja idem zajtra na krv nech mám kľud

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre