Menzes mi mešká 7 dní a test je negatívny

12smile12
2. mar 2013

Ahojte , poradte prosím ... Viem , že mam čas to zistovat , ale som nervozna. Robila som si tehotensky test , ale vyšiel negatívne . No napriek tomu menzes mi mešká už 7 den ... a trošku ma bolia prsia , tak ako to bolo pri prvom.
Keby to bolo možné , tak aj viem kedy by sa to stalo t.j. minulý štvrtok a v nedelu nato som mala dostat no doteraz nič , tak možem byť tehotná alebo nie???

zivika
2. mar 2013

@12smile12 otehotniet 4 dni pred ms je malo pravdepodopne, ale aj tak mozes byt tehotna...ak ti ms nemeskava, chod v pondelok ku gynekologovi a budes vediet, na com si, lebo kludne mozes mat aj nejaku cystu, alebo zapal...

12smile12
autor
2. mar 2013

no to že mi meskal takto dlho sa stalo dva krat v živote ... tak neviem ...

mezike
2. mar 2013

@12smile12 moj negativny tehu test po 7 dnoch meskania prave odfukuje vedla mna v postielke, takze mozes byt kludne tehotna. Ja som mala prvy pozitivny test po 11 dnoch meskania a to som robievala 10kove mamatesty. Drzim palce!

01angel13
3. mar 2013

@mezike takže e to možnee?? ja mam tiež taky problem .. meška mi neska 12ty den .. a testy negativne :((( a v utorok idem k lekarke.. ale bojim sa aby to nebolo niečo horšie.. sice priznaky by sa aj naslii ale nechcem si robiť nadejeee..

mezike
3. mar 2013

@01angel13 mozne je vsetko, mne sa ukázal prvý duch na mamateste na 39.DC a teraz ten duch už lezi v postielke 😵 😵 ja som mala vsetky priznaky na mrchu, žiadny tehu 😝 príznak

12smile12
autor
3. mar 2013

@01angel13
@mezike robila som si aj dnes test , ale tiez negatívne , zajtra rano idem ku doktorke tak uvidime 🙂 sice by to nebolo už planované , to by bolo tak o pol roka , ale tešila by som sa , stale nad tym premyslam , len si nechcem robit nadeje ... tak uvidime zajtra 🙂

01angel13
3. mar 2013

@12smile12 držim palce ja idem až utorok a to už budem 2 tyždne meškať s ms.. ale testy negat:( priznaky tehu by som našla všetky :D:D ale tie testy mi nejdu do hlavy no tak uvidimeee a držim zajtra palcee🙂)
@mezike ano lenže ja už mam 13 den po očakavanej ms. a testy nič :(( aj dnes rano som robila anič:( tak uvidime nooo

stanka810
3. mar 2013

@12smile12 to ze meska menzes neznamena, ze je zena hned tehotna, to ja by som bola tehotna tri krat do roka, aj viac 🙂 moze to mat vela pricin - cysty, zapalene vajecniky, stitna zlaza, stres, treba ist k lekarovi a on povie co dalej

luluc19
27. mar 2021

@01angel13 ahoj, ako to dopadlo ?

palka123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre