Mám tehotenské príznaky

16. jún 2021

Ahojte baby z osobných dôvodov dávam tému anonymne 🙈 minulú stredu som mala pohlavný styk bez ochrany. 12.6. Som mala hnedé špinenie 13.6. Menštruácia - krv bola vodnatá a ružová-slabo červená. Pociťujem bolest hlavy,únavu mala som 2 dni po sebe zaludocnu kyselinu. Babo by problém nebol ale ani by sa svet nezrútil keby som tehu nebola 😀 je podľa vás dobré si spraviť test ( ak áno tak kedy najlepšie?) alebo to nič nebude?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ayanamirei
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinka1512
16. jún 2021

Rada by som Vám pomohla klude napíše

trixi12
16. jún 2021

zbytočné riešiť na MK, lebo takto skoro ti nikto nepovie. Počkaj aspoň 2-3 týždne, ak nepríde normálny menzes ako má tak testuj.

gulka123
16. jún 2021

@ayanamirei kopu % dievčat/žien tu na MK má tehotenské príznaky aj deň-dva po styku... 😀
Najlepšie je keď niekto napíše, že minulý týždeň mali sex a už cíti pohyby.... 😀😀😀😁

lalenka33
16. jún 2021

Už som tu čítala aj prípad kedy brala HAK,dostala MS aj tak si myslela,že je tehotná lebo cítila silnejšie voňavku na ulici.Ja ju na niekom cítim silno na niekom nie asi si tiež kúpim test.

nairia
17. jún 2021

dobre je spravit si test az ked by ti meskala MS, pripadne pockaj aspon 3 tyzdne od styku a potom si rob, ked chces, ale toto je fakt skoro nielen na to, aby ti to tu niektora z nas odobrila, ci na to, aby si vedela, ci si tehu, ale aj na tehotenske priznaky (mozno ta to prekvapi, ale niektore zeny su tehotne a tehotenske priznaky nespozoruju vobec)

monka105
17. jún 2021

@lalenka33 ak myslíme ten istý, neskôr tam baba ale pridala pozitívny tehotenský test 🤷🏻‍♀️🙂 takže by som bola opatrná s vyjadreniami. Možné je všetko, preboha ženy veď každá sme individuálna, každý organizmus reaguje inak. Ak tu nie ste niektorá gynekológ/pôrodník s praxou, tak ju nechajte žiť, iba sa normálne spýtala a už ju vysmievate. Autorka, byť tebou počkám dva-tri týždne a potom si spravím test. 🙂

lalenka33
17. jún 2021

@monka105 to nebol pozitívny test len duchujúci mamatest, ostatné mala všetky negatívne, založila niekoľko diskusii a v 1 písala, že mala cysty preto aj berie HAK a že jej testy duchovali aj pred tým...prepáč, ale niekedy zdravý rozum nepustí a mať príznaky 2 dni po sexe je naozaj úplne mimo, na to fakt človek nemusí byť gynekológ, každá 1, ktorá sa o dieťa snaží má každý mesiac príznaky, ale buď len v hlave alebo ako PMS

monka105
17. jún 2021

@lalenka33 tak to potom nemyslíme ten istý príspevok a toho istého človeka, ospravedlňujem sa. 🙂 bol tu aj príspevok od baby, ktorá brala HAK, brala antibiotiká, prišla jej slabá MS, mala príznaky, že jej vadili vône a nakoniec bola tehotná, pridala pozitívny test.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre