Krvácanie po oplodnení

misulkasikulka
22. apr 2024

Ahojte tie baby ktoré ste mali krvácanie (špinenie) po oplodnení otázka na vás pretože pri prvom dieťati som to nemala. Kolko dni po styku ste to mali? Alebo sa to počíta koľko dni po ovulacii? Fakt neviem poraďte nesúďte. A aké silne to bolo ? Či sa to dá pomýliť s menzesom alebo je to len trošku krvi na toaletnom papieri? Ďakujem

zojanka
22. apr 2024

@misulkasikulka Dá sa to aj pomýliť. Väčšina žien nemá nič, niektorá trošku zašpiní, iná pár kvapiek krvi a ďalšia môže krvácať aj niekoľko dní ako pri menštruácii. Ja som krvácala na začiatku každého tehotenstva. 2x som ani nevedela že som tehotná, lebo som si myslela že mám klasickú menštruáciu.

sejbipi
22. apr 2024

Tak v dňoch očakávanej ms prišlo jemné špinenie, myslela som, že ms ale viac toho nepribúdalo, skôr to ustupovalo- zrejme uhniezdenie a test pozitívny. Niektore ženy to majú, iné vôbec. Ja som to mala rovnako pri oboch tehotenstvách. Treba si to sledovať, ale ako vravím ideál v čase očakávanej ms.

nika898
22. apr 2024

@misulkasikulka ja som krvacala pri uhniezneni vajicka. Bolo to tuším 7-5 dni pred ms. Bola to čistá jasná krv ale iba trochu tak ako píšeš ty a aj to len jeden deň. Dva dni potom som už len trosku spinila.

majamat
22. apr 2024

dolezite je, co je pricinou.
ak je to implantacne krvacanie - to znamena vajicko sa zaryva do sliznice maternice, zvycajne je slabulinke, len nejake tie kvapkym pripadne sa moze vytok sfarbit naruzov, ci na hnedo ( hneda je zoxidovana krv, cize tam krvacanie nie je cersve, ale starsie, kludne len 2 dni ).
a pootm moze byt krvacanie, ktore je akoby menstruacne. myslim si, ze je to tym, ez organizmus sa akoby este nenadstavil na tehu a prebieha aj napriek tehu ms. vacinou byva slabsie, ale tusim som citala, ze aj silnejsie moze byt.
a tiez je kravacanie, ktor emohlo byt sposobene nausenim cievy vlemi prekrvenej maternice. v takom pripade je rozne. moze a nemusi vzniknut hematom v maternici. tehu kludne moze prebiehat aj dobre, ale samozrejme je tam uz riziko potratu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre