Zmierili ste sa s tým, že možno ostanete jednorodič?

17. mar 2024

Zmierili ste sa s tym, zeje tam sanca ze si uz partnera nenajdete?
Bojim sa toho, mam rodinu vsetko ano skvele dieta ale bojim sa ze si partnera uz nenajdem
S ex sme od seba par mesiacov este to nieje dobre, niesom v pohode vobec, stale mam v sebe velku zlost a sklamanie z opustenia a znicenia nasej rodiny ale neviem sa odputat od myslienok na buducnost
Ked vidim starsich ludi v pare alebo rodiny s detmi trha mi srdce, ze ja s mojim dietatom toto nenazijeme a ze ostanem sama, ze si ma v zivote uz laska nenajde
Bojim sa, ze zatrpknem………

twinflame
17. mar 2024

Si cerstvo po rozchode, pokial to nebude spracovane, nevies si dat prílezitost na novy vztah. Ked budes pripravena na novy vztah, budes to citit, ze si tomu otvorena. Ak ty sama nebudes chciet byt sama, novy vztah mat isto budes. Chce to cas.

tinqua
17. mar 2024

Je pol 7 nedeľa ráno, keď sa budíš s takýmito myšlienkami, tak s nimi aj zaspávaš a čím viac budeš tymto smerom myslieť, tym skôr sa to stane tvojou realitou. Si po rozchode, ktorý si predpokladám, že neiniciovala ty...je uplne v poriadku, ze sa cítiš zle, ale velmi predbiehaš...ďalší chlap nie je náplasť ani obväz. V prvom rade sa musíš ty začať cítiť dobre sama so sebou, pretože je vysoko pravdepodobné, že ak si nedáš priestor na liečenie a vyrovnanie sa s touto traumou, tak ten ďalší nebude tiež konečný. Keď je človek zranený, tak latka je veľmi nízko a toto priťahuje typy ľudí, ktorých mať v živote určite nechceš. Prečo ťa tak desí myšlienka, že budeš sama?

dadka1997
17. mar 2024

Viesco, preč mňa to bolo oslobodzujuce ..ale netrvalo to dlho, 8 mesiacov som bola sama a nasla som si skveleho muža.. uz spolu aj byvame a cakame babatko 😊 takže sa hlavne netreba ničoho obávať, co ma prist pride v spravnom čase

lucylaw
17. mar 2024

Ja by som ťa rada povzbudila,aj tu často čítam príbehy s happy endom,ale ja som práve ten opačný prípad..Som 6 rokov po rozvode,od rozvodu som mala jeden 2,5 ročný a jeden ročný vzťah,jeden skončil horšie ako druhý. Teraz som sama od júna a úprimne som už stratila akúkoľvek nádej,že by som si niekoho našla..Tým,že som skoro stále so synom,tak nemám veľmi príležitosť na zoznámenie,zoznamky sú čistá tragédia,takže proste už som sa zmierila s tým,že ostanem sama,lebo šanca stretnúť v 37 rokoch niekoho normálneho je mizivá..

autor
17. mar 2024

@tinqua ano mam to stale v hlave
Velmi ma to boli a stale cakam den kedy uz poviem ze mi je lepsie

autor
17. mar 2024

@lucylaw mam 31 a male dieta (1rok) , velmi si ma teda nepotesila, mrzi ma to
Desim sa samoty , nesla by som do dietata kebyze viem ze nas opusti 😞

lucylaw
17. mar 2024

Ja som mala tiež 31 keď exmanžel od nás odišiel,syn mal vtedy 2,5 roka..Opustil ma kvôli kolegyni,s ktorou bol 2 roky,potom si našiel hneď ďalšiu a tu po necelom roku oplodnil,takže už má aj druhé dieťa..A ja sa pýtam samej seba,kde v keli je tá spravodlivosť,že chlap opustí rodinu kvôli nejakej krave a nakoniec si on založí novú rodinu a je spokojný a ja som sama s naším synom,bez šance si ešte niekoho normálneho nájsť..Prepáč,nechcem ťa ešte viac deprimovať,ale bohužiaľ,život nie je rozprávka a môže to skončiť aj takto..

mirkava
17. mar 2024

Nič nie je také aké sa zdá na prvý pohľad. Aj tie krasne a šťastné rodinky, nemusia byť naozaj statne. Nevravím ze také neexistujú. Všetci máme svoje problémy, niekto ich ustoji, niekto nie. Mne v 30tke padla svadba, myslela som si, že je to koniec, že uznostanem stara dievka bez šťastia a lásky. Teraz mam syna a manžela a tiež mame lepšie a horšie dní.
Všetko je tak ako má byť. Máš dieťatko z to je šťastie a najväčšia láska v živote 😉. Čas Všetko zahojí a 31 nie je vôbec žiadny vek 😊. Držím palce, len vyberaj správne, žiť v toxickom vzťahu tak to radšej sama.... uvidíš raz vyjde aj v nedeľu ráno slnko. 🌞

laurita285
17. mar 2024

Šanca že zostaneš sama je minimálna 😀 s týmto nasadením ale získaš zaručene nejakého dementa tak sa treba trocha pozbierať

zmrzlinka2021
17. mar 2024

Nefixuj sa na vzťah za každú cenu. To sa nedá vynútiť. Tvoja súčasná psychika je rozbitá rozvodom. Ty musíš byť v prvom rade v pohode, aj single.

syslik81
17. mar 2024

moja mama si nasla partnera po 50 a je s nim uz 15rokov.. ja mam po 40 a som sama s derou ta ma 10.. neake pokusy boli ale nevyslo to a po pravde mne to zatial aj vyhovuje .. ak niekoho mamnajst najdem ho aj neskor .. nic nehrotim

autor
17. mar 2024

@lucylaw nas opustil lebo nezvladol tlak rodicovstvo/otcovstvo, nezvladol sa o nas postarat,nechcel si zmenit priority ze niesme dvaja ale traja
Ano presne sa toho bojim ze tak skoncime
Dala som si zavazok ze pokial budem realne moct budem hladat partnera na rodinu a dalsie dieta ak sa nikto nenajde budem sa venovat dietatu a potom ak budem starsia tak partnera na travenie casu atd ked dieta uz bude vacsie a samostatnejsie
Len momentalne sebavedomie mam 0

svetlonos
17. mar 2024

Hod spiatocku a seba do kludu. Si mlada a mas rocne dieta. Je realne ze si niekoho najst mozes. Len pre Boha zmen nastavenie. Ty uz rozmyslas nad novym chlapom a dietatom?? Ci si ! Daj sa dokopy najskôr, nech nevezmes s tvojim naladenim prveho vola. Kamarat, ktory sa nikdy netrhal do rodiny si nadiel slobodnu matku s 10 rocnym dieťaťom. Pokial mas co ponúknuť, nerues. Hlavne neraz kredo, radsej s debilmi ako sama.

autor
17. mar 2024

@svetlonos pokial mas co ponuknut….? Napr?

dominikamacakova
17. mar 2024

@lucylaw pre dieťa je lepšie byť sama ako striedať partnerov

autor
17. mar 2024

@dominikamacakova preco sa matka bez partnera ma automaticky stat mniskou? matka bez partnera tuzi po rodine , aby dieta vyrastalo v prostredi kde vidi, ze jeho matku ma niekto rad

lucylaw
17. mar 2024

@dominikamacakova Áno to je síce pravda,ale nikomu nepadne dobre,keď mu dieťa povie,že škoda,že bývame len sami dvaja a podobne..To dieťa to vníma a síce mu dávam všetku lásku a je so mnou šťastný,predsa len niekde v podvedomí vníma,že nám tu niekto chýba..

kate211
17. mar 2024

Jednorodic, akoze tvoje dieta bude mat len jedneho rodica? A otec sa s malym nechce stretavat, nechce ho vidat, nema o neho ziadny zaujem? Chapem, ze jednorocne dieta ma byt primarne pri matke, ale casom sa moze otec viac a viac zapojovat do vychovy. Podala si mu to takto? Nechce, nema zaujem?

autor
17. mar 2024

@kate211 velmi malo sa angazuje
1x za mesiac a ak vobec na hodku dve inak nic len posle peniaze

autor
17. mar 2024

@lucylaw vnimalo dieta pri rozchode ze otec odisiel?

mondolina
17. mar 2024

tvoje dieťa nech hlavne vidí, že jeho matka sa má rada. základ je sebaláska. to sa nauč

lucylaw
17. mar 2024

Pri rozchode to syn našťastie nevnímal,v tom je akási "výhoda" toho,keď sa vzťah rozpadne ešte kým je dieťa malinké..Môj syn si vôbec nepamätá,aké to bolo,keď sme ešte bývali aj s ex..Keby bol starší,znášal by to podľa mňa oveľa horšie..

autor
17. mar 2024

@lucylaw ano to je vyhoda

kristiii
17. mar 2024

@syslik81 sme na tom skoro rovnako. Presne, aj moja mama si našla priateľa okolo 50 a ja mám pred 40, pár neúspešných pokusov za sebou a aktuálne to nehrotím, keďže je nám so synom fajn. Samozrejme tým netvrdím, že by nám nemohlo byť aj lepšie, ale sme spokojní a šťastní.
@lucylaw fúha, tak toto som našťastie od syna nikdy nepočula. Mal obdobie, kedy chcel súrodenca alebo spomínal svojho otca, keďže ten naňho kašle...naopak teraz, keď vidí mladších "otravných" súrodencov svojich kamarátov, hlavne z pozliepaných rodín, je rád, že má pokoj (puberta 🤣).

lucylaw
17. mar 2024

@kristiii Môj syn práveže súrodenca nikdy nechcel,teraz má mladšieho brata,je medzi nimi rozdiel skoro 7 rokov a syn je na neho vyslovene alergický a ak to takto pôjde ďalej,tak kvôli nemu začne úplne odmietať chodiť k otcovi..Ja som exovi povedala,nech niekedy trávi čas s naším synom aj sám, pretože malý to potrebuje,ale to je ako keby som hrach o stenu hádzala,vždy tam natrepe aj to druhé decko a náš syn mu ma potom robiť animatora 🤦🏻‍♀️ Akože môj syn dlho nič nehovoril,len nedávno to tak spomenul,že škoda,že sme len sami dvaja,takže proste viem,že mu niekto chýba..Jeho dosť zle zasiahol hlavne môj posledný rozchod,s tým ex sme spolu aj bývali,plánovali sme svadbu a on ma zo dňa na deň odkopol a malý to dosť zle znášal,ja samozrejme tiež..

kristiii
17. mar 2024

@lucylaw tak to áno, ja som od rozvodu nebývala s nikým, s jedným bývalým mal zo začiatku veľmi pekný vzťah, ale postupne začal byť veľmi otravný a začal nám liezť na nervy obom, tak bral rozchod v pohode. Ale vo vašom prípade tomu rozumiem. A čo sa týka súrodenca, on ako malý miloval bábätká a malé deti, tak preto túžil istý čas po súrodencovi, ale ako hovorím, rýchlo ho to prešlo 😅. No to tiež nie je bohviečo, keď si z neho jeho otec robí babysittera, verím, že mu to lezie na nervy. Ale tak hlavne, že má urcite super maminu.

svetlonos
17. mar 2024

Napriklad so sebavedoma, mas sa rada, si sebestacna, muza vyslovene nepotrebujes = nie je zodpovedny za tvoje stastie. Myslim takych par jednoduchsich veci, vobec neriesim pracovnu poziciu ci nejake sleciality. Len chlap vyciti, pokial ho zena uhana a hrat nahradneho otca a muza spasiteľa. Vtedy berie nohy na plecia. Alebo narazis na kretena psychopata, ktory sa "necha lapit" a mali by ste sa aj s detmi hrozne. Proste bud so sebou v sulade, vyrovnaná.
Uz tvoje uvazovanie nad druhym dietatom v tejto dobe je blud. Prides mi zaslepena nejakou svojou viziou a nevidis preto vlavo ani v pravo. To by mohlo byt nebezpečné.

autor
18. mar 2024

@lucylaw ty si takych nepeknych rozchodov zazila teda viac to ma mrzi

autor
18. mar 2024

@svetlonos tak ak ho vyslovene nepotrebujem tak to muz vyciti tiez nie?

kosican1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz