Veľmi som v tehotenstve zlenivela

8. apr 2024

Ahojte. Som aktívna žena, až príliš, neposedím 5min na jednom mieste, stále musím niečo robiť..teda to všetko bolo…až kým som sa nedostala do tretieho trimestra a som strašne lenivá, opustená, nevládzem, všetko ma boli a ja sa opúšťam celé dni doma. Už ani neviem pomaly ako vyzerá svet von, len keď idem na poradne 😭 Strašne ma to trapi, aj keď sa chcem premôcť a niečo robiť, niekam isť, ale nedokážem to. Keďže sa necitim najlepšie tak sama sa aj bojim niekam isť, idem maximalne s partnerom. Bojim sa najviac toho, čo to bude po porode, či sa vratim späť do normalu :( alebo či už ostanem taka. Nejake vaše skusenosti? Dakujem!

thereisabear
8. apr 2024

Zbytočný stres. Otvor si knihu alebo pusti seriál a oddychuj kým môžeš. Jasné, že s bábätkom nebudeš sedieť celé dni len doma, ani na lenivosť nebudeš mať čas.

sissy27
8. apr 2024

užívaj si to 😀 keď sa dieťa narodí, tak budeš rada, ak pôjdeš v kľude na záchod 😀 a o rok, keď začne behať, to ešte len bude.

marianarem
8. apr 2024

Presne ako pisu baby vyssie, po porode nie je sanca, ze by si nejako kysla na gauci, zacne sa kolotoc. Tak este vyuzi cas na oddych, kym sa da. Nejaky cas asi potrva, kym sa psychicky dostanes do normalu, este hormony urobia po porode svoje, ale ak sa nic vazne nestane, tak onedlho sa budes zase spoznavat. U mna to boli tak 3 mesiace po porode, co som vyslovene citila, ze uz som to zase ja.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre