Kedy vás priateľ požiadal o ruku?

niksiy
15. okt 2022

Ahojte, kedy vás váš priateľ požiadal o ruku? S priateľom sme spolu od 19tich, teraz je tomu 5 rokov čo sme spolu. No nemám pocit, že by sa nejak do toho hrnul, ja by som už aj chcela, lebo v okolí čo vidím tak každý niekoho žiadá o ruku aj vo vzťahu v ktorom sú pomaly menej než rok. Tak ma to trošku tak mrzí, že my stále nič. Ja ešte študujem od pracuje, takže v podstate ešte nenáme ani svoje bývanie, takže to je tiež možno to prečo to ešte neurobil, ale aj tak by som to už chcela :D Mali sme tažšie obdobie, riešili sme veci ktoré nám obom ublížili a tak aj v okolí všetci čakali, že príde s prsteňom, no zatiaľ sa nič neudialo :D

ema229
15. okt 2022

@niksiy ja som mala 21 rokov boli sme spolu 5mesiacov🤗síce sme doteraz iba snúbenci ale máme už malé bábo. Odvtedy prešlo 5 rokov😊

lucia147852
15. okt 2022

Po 2 rokoch, obaja sme pracovali a byvali od rodiny. Tvoj dôvod na zásnuby je ešte detinsky. Po zásnubách má nasledovať svadba. Vieš si predstaviť s týmto muzom stráviť cely život? V zdraví aj chorobe? V ťažkých chvíľach? Máte kde bývať? Ste zabezpečení? Alebo si to predstavuješ len tak že budeš zasnubena len preto že sú aj ini a ty sa mozes pochváliť prsteňom?

zapalkazapalkova
15. okt 2022

@niksiy po 2 rokoch chodenia. Mala som 20 a obaja na VŠ. Do roka sme sa vzali a uz je to 6 rokov +2 deti 😁

princeznaaa12345
15. okt 2022

No mňa po dvoch rokoch stále nepožiadal 🤷‍♀️🤣

grammarking
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aceris
15. okt 2022

Po 5rokoch ked som dokoncila prvy stupen VS. Brali sme sa po 7rokoch chodenia az sme mali vlastne byvanie a skolu som skoncila.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
15. okt 2022

ex - keď som ostala tehu....🙄

beata_k
15. okt 2022

Najprv dostuduj. A hlavne spolu byvajte. Absolutne nic ti neustlo. Je lahsie poklaknut ako sa rozvadzat.

cyberk
15. okt 2022

Po 5 rokoch chodenia… rok sme spolu chodili, dalsi rok podnajom, potom vlastne byvanie a svadba a neskor dieta 🙂 ak si chces zobrat niekoho len preto, ze sa beru ini tak musis este dospiet… pokym s tym clovekom nebyvas, nemozes vediet, ci je to ten pravy ;)

niksiy
autor
15. okt 2022

@jabadabadu Vôbec nejde o to, ale o princíp, že by som chcela pocítiť to, že už ma skutočne vidí ako aj jeho budúcu manželku, nie pre to že by som mala prsteň. Je mi jedno aj keby mi ho vyrobil z niečoho, bola by som rada. Takže tieto reči nechápem. A už vôbec nikomu nezávidím.

beata_k
15. okt 2022

@niksiy Aky princip? Mame 50% rozvodovost. Ver, ze prsten nic neznamena.

althejka
15. okt 2022

@niksiy po troch rokoch chidenia zasnuby a svadba po dalsich dvoch pri rocnom synovi uz. Na koncerte Bon Joviho sa súkal medzi sedadla akoze ide klaknut.ja ze ma infarkt🤫

zmrzlinka2021
15. okt 2022

@niksiy keď som mala 24, po roku chodenia.

dada0902
15. okt 2022

Pametaj si prsteň není všetko ani to ze ste zobraty je iná doba ľudia sa už do toho nehrnú my keby nemáme deti tiež sa do svadby nehrnieme my sme sa vzali po 6r a to sme sa zobrali popri krstu syna inak by sme takúto vec ani neriešili keď bude priateľ chcieť tak ta požiada alebo keď silno moc chceš požiadaj ho ty 🤣🤣

smiling89
15. okt 2022

@niksiy mna poziadal po 3 rokoch frajercenia, z toho sme spolu 1,5 roka byvali vo vlastnom dome. Ked ma ziadal uz som bola tehotna😀

marianarem
15. okt 2022

@niksiy Ak ta to trapi, tak sa s nim proste porozpravaj, ze ako to vidi s vami. Ak je normalny a vas vztah pevny, tak to bude aj normalna debata a nic tym nepokazis. Skor ak budes cakat a potlacat v sebe nespokojnost, tak to bude mat nedobry vplyv na vztah. Mne sa este nestalo, ze by som normalnym rozhovorom na rovinu nieco pokazila. Nie vzdy bola odpoved podla mojich predstav, ale aspon som vedela, ako to je.

minenkas
15. okt 2022

@niksiy požiadala som ja

lazzo
15. okt 2022

@niksiy Ja po siedmich mesiacoch, o ďalších desať mesiacov svadba, po roku dcéra, po ďalších dvoch syn. Dnes máme 17. výročie. 😉🍾

alexandra197
15. okt 2022

Po 1.5 roku vzťahu, o 3roky po zasnubach sme sa brali.

kitycat
15. okt 2022

@niksiy a uz ste sa na temu svadby vobec bavili? Boli ste ako par na nejakej svadbe? Naznacila si?

Alebo len cakas ticho a miesto ucrbia myslis na prsten a cakas, ze on bude tym co budr ziadat, robit, financovat?

pictbridge
15. okt 2022

Boli sme spolu rok a požiadal ma o ruku na jeho stužkovej ❤ do 3 rokov svadba deti dnes je to 18 rokov čo sme spolu .

bessie12
15. okt 2022

@niksiy tiez cakam na zasnuby. Vzdy mi povie, ze chce, aby som sa stala jeho zenou, ale zatial je to vsetko na teoretickej rovine. Takze podla mna sa este nacakam. O par tyzdnov to bude 1,5 roka co sme spolu.

niksiy
autor
15. okt 2022

@kitycat A čo má toto spoločné všetko s tým? Že či sme boli ako pár na svadbe, nechápem. Bavili sme sa už o tom. Hlavne chcem, aby robil veci tak ako ich cíti on, nie že ja som niečo naznačovala a on bude chcieť, aby som bola spokojná a urobí to len preto. A čo by mal ako financovať? Veľakrát som mu povedala, že mne je jedno aký prsteň by som dostala, nepotrebujem klenoty. Fakt nechápem týmto poznámkam.

minenkas
15. okt 2022

@niksiy Ježiš, nemaj očakávanie,povedz mu čo chceš, presne ako chceš a je a ak on nechce tak čo spravíš,nájdi si niekoho čo sa chce ženiť mať deti ,bože tieto očakávania

kitycat
15. okt 2022

@niksiy pretoze, ak niekomu na svadbu idete, tak nie je nic lahsie ako nadhodit drahemu, ci sa uz mas snazit chytat kyticu alebo mas este cas.

Ty len vidis vsetkych okolo ako sa zasnubuju a pytas sa tu. Tak sa pytaj frajera. Vidis, ze niekto sa zasnubil po 3 mesiacoch a este sa nevzali, salsi sa rychlo zasnubili a rychlo vzali a další sa po rokoch zasnubili a vzali. Na to nie je formula.

To vy si musite povedat kam to speje.

My sme prave boli na 2 svadbach jeden rok a dalsi sme vedeli o dalsich 3 svadbach, tak som zacala aj ja o nasej svadbe. Boli sme spolu uz nieco cez 3 roky a vek po 30ke obaja. Povedal, nech si zistim velkost prstena, uz som pani.

On ten prsten, nezalezi na jeho cene ale na tom co symbolizuje a teda ci sa mate radi, ci sa vidite spolu v buducnosti... Vas este cas az tak netlaci co sa veku tyka, tak preto sa pytam, ci ste sa o tom bavili.

arabbella
15. okt 2022

Po 3 rokoch chodenia, mesiac sme spolu bývali, mala som 29. V decembri ma požiadal a a presne 5 mesiacov na to sme malo svadbu. V malom kostolíku v najbližšom rodinnom kruhu 🙂

jaskolka
15. okt 2022

5 mesiacov po zoznámení. Pol roka na to bola svadba. Momentálne boli práve 4 roky, čo sa poznáme, a mame dve deti,teraz už aj vlastny dom(2, 5 roka sme bývali u svokry)

pininka1
15. okt 2022

Po troch rokoch, svadba bola ked som skoncila vysku, cize o rok a pol. Teraz cerstvo som riesila s jednou nasou mamickou co k nam nosia syna. Mala vazny uraz, nemoze chodit caka ju opeacia, kedze nie su manzelia doktorka odmietla dat partnerovi ocr. Ona nie je schopna sa starat o seba, nie to o syna, ziadna rodina ktora by jej pomohla. Este ze decka lekarka sa zlutovala a napisala mu ocr na dieta, ktore takto muselo ostat doma. Zivot prinasa rozne situacie a niekedy ten papier nie je len papier.

lucijalucy
15. okt 2022

Po ôsmich rokoch vzťahu po narodení nášho syna.