Stretnutie so sestrou

28. júl 2022

Sestra žije v zahraničí, bola tu ani nie pred mesiacom, stretli sme sa pokecali, teraz ma prísť aj s mužom a ja ho nemôžem ani cítiť (dôvod - správa sa k nej ako k handre) no ako je toho veľmi veľa a áno jej vec keď mu to toleruje ale ona všetko hádže na seba ze ona je vinná zato ako sa on správa... Budú tu asi 3-4 dni a chce aby som ešte prehodnotila postoj k nemu ale u mňa není o čom, majú byť u rodičov a ja neviem ci by som to vydržala, proste by som mu určite veci vykricala keďže ja som taka horúca hlava a tým by som jej ešte viac uskodila... Neviem co robiť, keď neprídem určite jej bude smutno a aj mne lebo fakt sme spolu raz ročne, neviem co robiť

patus_2
28. júl 2022

Pozri, sestra si vybrala a ty to musíš akceptovať. Možno aj jej sa nepáči tvoj partner, ktovie. Pokiaľ je ona spokojná, tak nerieš. Maximálne ju ubezpeč, že ak by mala hociaké problémy, tak sa ti môže zdôveriť.
Takže svoj temperament zahoď a choď sa so sestrou stretnúť

blancheporte
28. júl 2022

Pozvat ju na kavu niekde von na hodinku...zaťko zatial moze pokecat so svokrovcami,snad to vydrzi

cacianka
28. júl 2022

Stretnite sa mimo rodiny, mimo jej muža, ak by ste sa ho nevedeli striast, a on vyprovokuje , tak mu povedz svoje. Sestre povedz že si tu pre ňu a keby niečo, neodvrhneš ju.

hermiona12
29. júl 2022

Je to jej výber, žiaľ ničím jej nepomôžes kým ona nevyrieši ten problém u seba v hlave a nepochopí aká je skutočnosť.
Stretnite sa niekde iba vy dve bez prítomnosti jej manžela , ale keď musíš aj s ním niekde v rodine sa stretnúť tak musíš v sebe tlačiť tie svoje city ku nemu inak jej iba ublížis a on ešte bude potom po nej kričať ešte viac a urobí jej doma potom peklo.

au1994
29. júl 2022

Viem, ako sa cítiš. Absolvovala som dovolenku so sestrou a jej priateľom, ktorého nemusím, že mu dám ešte šancu a vieš na čo som prišla? Že sestra je tak hlúpa a naivná, že sa pod jeho vplyvom zmenila na úplne inú osobu a že mi vlastne idú na nervy obaja. 🤷🏻‍♀️😄 Ak sa chceš stretnúť so sestrou, stretni sa s ňou sama, ja osobne neuznávam toto nútenie do medziľudských vzťahov, je lepšie sa s ním nestretnúť ako sa zbytočne vytočiť a vyvolať konflikt.

marca12
29. júl 2022

Mala by si sa premoct. Aj moja sestra ma debila muza,nemozme ho ani citit cela rodina,ale tiez ked prisli dvakrat do roka na navstevu,museli sme sa zatat a prezit. Horsie je to u nich na navsteve,tam sa on sprava v plnej krase... My sme jej ho uz tolko vyhovarali,ze sme rezignovali. Akceptujeme ho,sestru chcem vidiet,tak musim aj jeho prezit nejako a hlavne v dobrom,aby ona potom nemala peklo a nadavky za nasu rodinu. Vzdy sa snazime tych par dni si uzit. Skus to aj ty,pretoze ten cas so sestrou ti nikto nevrati a je velka skoda kvoli svojej tvrdohlavosti zahodit taku moznost.

autor
29. júl 2022

@patus_2
@blancheporte
@cacianka
@hermiona12
@au1994
@marca12
ĎAKUJEM baby za rady aj skúsenosti, neviem co robiť 😔 chcem byť s ňou, ale jak mam vidieť jeho ako sa správa cukrovo pred ocinom a pritom je to hovädo a to je ešte pekne slovo na neho, zato co jej všetko spravil, viem to len ja nikto iný, mne sa vždy zdôverí, vyplače... Nukala som pomoc no nechce tak ja už neviem.. Boli sme spolu ani nie pred mesiacom, ale určite by som ju ešte rada videla, bez neho to žiaľ nepôjde keďže musí mať všetko pod kontrolou 🙄

marca12
29. júl 2022

Uplne ti rozumiem. Zazivali sme to iste a tie pocity su strasne.

fatima99
29. júl 2022

snazila by som si zahryznut do jazyka, aj ked ako sa poznam tak by som si nejaku poznamku neodpustila, keby som bola svedkom nejakej situacie, ze teda ju nema za nic.