S priateľom spolu nikam nechodíme

17. máj 2020

Zdravím,
chcela by som sa s Vami podeliť o moju situáciu. Mám 19 rokov a priateľa (20). Sme spolu cca pol roka. No ja už nemám trpezlivosť na neho. Furt vo všetkom vymýšľa. Chcem s ním chodiť po výletoch, zabávať sa, prechádzky a tak. Aspoň raz za čas. No on by najradšej bol keby chodíme len k nemu alebo dakde sadnúť do podniku. Lenže mňa nebaví to vysedávanie. Keď ho niekam volám sa prejsť, tak vymýšľa, že jemu sa nechce chodiť a pod. Za celý ten čas sme niekde boli možno raz aj to nie sami. Keďže mám dosť akčných kamarátov tak skoro každý deň chodíme niekam na túry, oslavy, stretávky, ale vždy mi to tak chýba, že s ním nemám zážitky také ako s ostatnými. Jemu to nechýba asi. Keď mu to hovorím moc to nerieši, skôr to berie tak, že sa sťažujem a nič mi nie je dobré. Aj z toho dôvodu sa celkom málo vidíme, lebo každý z nás si trávenie času predstavuje inak. Nakoniec sa vždy prispôsobím, ale už ma to prestáva baviť. Neviem ani čo čakám, že mi odpíšete. Asi by som sa s ním mala rozísť, ale stále dúfam, že sa to zlepší.

daganov
17. máj 2020

nezlepší, každý máte iné predstavy o trávení voľného času, ak sa nedá nájsť kompromis, čo asi nie podľa toho, čo píšeš, je lepšie to ukončiť

nela82
17. máj 2020

ste mladí.Ak už teraz vidíš,že to neklape a ste rozdielní...radšej to ukončí ako sa neskôr trápiť.Spoločné koníčky,záujmy sú veľmi dôležité pre správne fungovanie vzťahu.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ovaaa
17. máj 2020

Ak je on papuckovy a ty akcna tak to asi chce partnera na rovnakej vlne.

marca12
17. máj 2020

Toto sa nikdy nezlepsi. Preto si musime hladat partnerov s podobnymi zaujmami a nesnazit sa zmenit niekoho na svoj obraz. Nema to vyznam,ak je on kludny posedavac a ty akcna zena. Je to trapenie pre vas oboch.

jaskolka
17. máj 2020

Sama vidíš, že ste úplne rozdielni. Niekto v 19 tuzi žiť, baviť sa, užívať život, plno aktivít. A, niekto zase je typ doma, kniha, čaj, telka. Neprerobis nikoho. Nehodite sa k sebe, iné je možno u ľudí starších, s rodinou, aj tam také rozdielne povahy majú problém. Tak ako tebe vadí, že len sedíte, a nič nerobíte, tak jemu vadí chodenie na výlety,zurky a podobne. Keby od teba čakal, že sa, to zmení? Ako by si to brala? Lebo rovnako ti vníma aj on.Mozno blbo to vyznie, ale skus, si predstaviť, že on hovorí to isté, "joj, nemám nervy na tu moju frajerku, furt dačo vymýšľa, chce behať po oslavách, tancovať, vylety a mňa to nebaví. Ale som s nou, dúfam, že sa zmení..." Opakujem, nehodite sa k sebe...môžte sa trápit ešte pár týždňov, mesiacov, ale skôr či neskôr pojdete od seba

krisbar
17. máj 2020

nezlepsi sa to. jednoducho mate kazdy z vas uplne ine predstavy o traveni volneho casu. preto bude lepsie ked si date zbohom a najdes si kompaktibilnejsieho partnera. a myslim, ze to ani jedneho z vas nebude velmi boliet..

lucyluv
17. máj 2020

Nehodite sa k sebe, uz ked teraz ti to vadi, nechci vediet ake to bude o par rokov, nedajboze keby ste sa zobrali

autor
17. máj 2020

Ďakujem. ❤️ Máte pravdu. Už len zobrať odvahu na to sa rozísť.