Rozchod pred Silvestrom

31. dec 2023

Ahojte,je mi ťažko,tak som sa chcela vyzalovat. Mala som vzťah s rozvedenym mužom, 5 rokov. Nikam sa to neposuvalo, nebývali sme spolu, nepredstavil ma rodičom. Tak som sa ho vcera spytala, či to tak bude aj v ďalší rok a on mi bez zaváhania povedal,že nechce s nikým žiť, že mu to tak vyhovuje. Tak som povedala,ze mne už ďalej nie ,že je mi trápne, ako mame nedvihne telefón keď je u mňa a ona mu volá, lebo nechce odpovedať na otazku,kde je,alebo neotvorí dvere svojej dcére, keď som uňho a ona k nemu zájde zo školy....Všade som ho blokla, nedokážem tak ďalej žiť. Mali ste niekto takýto vztah/nevztah? Dokázali by ste takto fungovať?

pribinak
31. dec 2023

Dobre si urobila 🤦🏻‍♀️

lenicka999
31. dec 2023

Nevedela by som takto fungovať. Dobre si spravila a prajem ti do nového roka veľa síl a budem držať prsty aby si si našla niekoho pre koho budeš tá najúžasnejšia žena.

maca1984
31. dec 2023

Gratulujem.
Lepšie si ani nemohla urobiť.

ladyblcha
31. dec 2023

Lepsi krok si do noveho roku ani nemohla urobit 🙏🏻❤️

kristiii
31. dec 2023

Nedokázala, menej divný vzťah-nevzťah som zarazila do roka. Aj to bolo neskoro. Dobre si spravila, želám ti nech je nový rok lepší.

veroonr
31. dec 2023

Toto si vydrzala 5 rokov? Ale lepsie neskor ani nikdy, gratulujem

anjelicek26
31. dec 2023

Ak je vobec rozvedeny😏Kazdopadne najlepsie rozhodnutie,gratulujem a stastny vyber partnera buduci rok.

la_dolce_vita
31. dec 2023

Skoda tych rokov, je lepsie si toto vyjasnit co najskor. Ak chces posun vo vztahu a nevyhovovalo by ti dalej takto fungovat, tak len rozchod pripada do uvahy. V tomto vztahu si bola naozaj nikto ☹

minenkak
31. dec 2023

Gratulujem,dobre si urobila.Pekny rok 2024, určite príde niekto lepší

hugger
31. dec 2023

Otec roka

blancheporte
31. dec 2023

Klobúk dole,že si to 5 rokov vydržala. No nemyslel to s tebou vážne. Príde iný.....

egonsk
31. dec 2023

Ked sa to neposuvalo a jemu to tak vyhovovalo, niet uz co riesit, dobre si spravila.
Moja mama mala pred dochodkom podobneho typka a ked prisla do dochodku, tiez to s nim ukoncila, lebo sa to nepohlo za roky ani o milimeter. Ked sa s nim pred casom nahodou stretla, on ostal na rovnakej urovni ako bol a jedine co jej povedal bolo, ze na neho to bolo vtedy moc rychle, ze on by potreboval viac casu - tiez boli spolu cca 5 rokov, nez to ukoncila. Takze takito chlapi su radi vo svojom pohodli a zenu potrebuju iba ked na nu maju naladu, inak im je na obtiaz.

lucylaw
31. dec 2023

Urobila si to najlepšie,čo si mohla, jediné,čo môžeš ľutovať je to,že si s takým debilom stratila 5 rokov..Máš aspoň ponaučenie,že v budúcom vzťahu si treba napríklad otázku spoločného bývania v budúcnosti vyriešiť hneď na začiatku - myslím to tak,či má muž záujem v budúcnosti posunúť ten vzťah aj na túto úroveň..Ja som si raz písala s jedným rozvedeným mužom a on mi narovinu napísal,že nemá záujem sa ešte niekedy oženiť a ani so ženou bývať..Toto je pre mňa konečná,akože bez svadby by som prežila,ale nevidím význam vo vzťahu,ktorý by nemal smerovať aspoň k spoločnému bývaniu..Nemám už 20,aby mi stačilo sa s niekým občas stretnúť,zbehnúť na výlet,užiť si a každý pôjde k sebe domov..Takže s tým mužom to skončilo,ešte sa to ani nezačalo..A takisto s tými rodičmi,ak by ma chlap povedzme rok nepredstavil rodičom,tak by som neverila tomu,že to so mnou myslí vážne..Poučila si sa,hlavu hore a ideš ďalej 🙂

solange7
31. dec 2023

Preboha. Nedvihnut mobil kvoli cielenemu klamstvu este dobre, hoci fakt divne. Ale neotvorit niekomu dvere, este k tomu vlastnemu dietatu, to uz je uplne chrapunstvo. To by som sa asi dvihla a odisla. Nic proti tebe.. dobre si spravila, ze si to ukoncila.

jamimo
31. dec 2023

👏 Bravó. Konečne. Obetovala si tomu vzťahu 5 rokov... Hlavu hore, váž si samu seba, hor sa do Nového roka do Nového, lepšieho Ja a života 👍

tmonika
31. dec 2023

Ano, akurat som ho poslala do teplých krajín pred 20 minútami, neboj sme dve, 👍 až na to, že my sme to mali oveľa viac komplikovanejšie, hlavu hore, ideme ďalej..

tykat
31. dec 2023

Super si to posunula, naco si tahat problem do noveho roka?

monikkatt
31. dec 2023

Gratulujem, otvaraj sampanske.. mas dvojity dovod na oslavu 🥳🥂

bambulka711
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
31. dec 2023

@tmonika len ty to berieš volako svižnejšie ako autorka 🤣

tmonika
1. jan 2024

@karolinakr boli veľmi ťažke chvíle, hadky, a pod. ale keď citi zmena potrebu prestať, že to nemá zmysel žiadny, tak už nemám energiu pokračovať. Trápila som sa veľmi počas toho obdobia s ním, a zmenil sa moj pohľad na neho ako ns muža, iste aj ja mám voči nemu city, ale prevahu má sklamanie, neposunutie vzťahu, a charakter kt. sa ukazuje po pár rokoch.. viac sa trápiť nechcem, dúfam, že to obe a ďalšie ženy zvladneme na výború a vykročime správnym smerom na začiatku roka.

autor
1. jan 2024

@tmonika ono radosť a spokojnosť vystriedava smútok, bolesť, samota. Tiež sa nechcel viazať?

tmonika
1. jan 2024

Pokojne mi napis internu spravu, mozeme pokecat 😊, viazať? Také ani nevedel čo znamená, resp. nechcel vedieť..

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kika2565
1. jan 2024

Ani nič lepšie ste nemohla urobiť...držím palce..

domkakvet
1. jan 2024

Spravila si dobre, aj ked take veci by som odlozila po sviatkoch.