Muž bordelár

12. jan 2022

Začali by ste si, alebo boli by ste s mužom, ktorý je totálny bordelar? Do kuchyne ma nepustil, ale necakala som až taký neporiadok a špinu, neskôr som zistila, že kuchyňa je celá zahádzaná vecami, aj odpadkami, neskôr som mu pomáhala kuchyňu upratať, no prišlo mi z toho zle, keď som si predstavila, že v tých špinavých panviciach mi chcel navariť. Vadilo by vám to alebo to nie je dôvod na rozchod/alebo nezačatie vzťahu? Veď aj tak väčšinou upratujú ženy.

dskjhfdlkdjhl
12. jan 2022

Mne by taky humusak vadil a nie je pravda, ze by mali upratovat vacsinou zeny, to len niektore hlupe na to skocia a potom sa stazuju.

vorkola
12. jan 2022

daj tomu cas,spolu to vsetko postupne upracte, a ak tam po case prides, a znova tak isto, upozorni , ho,ze z bordelarom nemienis zit,

vitriolka
12. jan 2022

vedela by si v takom prostredi vychovavat dieta? lebo je bordel a bordel, je hygiena a hygiena…

cervenaruza123
12. jan 2022

No dost vela robi aj to, aky je stary, ako dlho zije sam a ci ho to nikto nenaucil a nema ten zvyk, ale neporiadok mu vadi alebo ci mu je to jedno. Celkovo by mi bordelar vadil, lebo nemam chut v manzelstve byt sluzka. Ale poznam chlapov, co ich mama doma k nicomu nepustila, lebo pratat maju len zeny, tak su nezvyknuti a staci im to trochu vysvetlit, dovolit im sa to naucit akoby a potom su pekne poriadkumilovni. Aspon teda z velkej casti. Takze je to fakt velmi individualne.

gleep1
12. jan 2022

isla si k nemu plánovane? Ak čakal návštevu a nechal tam bordel tak je to divne a pravdepodobne to, čo si videla bol prenho poriadok. Ak návštevu nečakal tak by som sa necudovala lebo niektorí muži majú v tomto latku dosť nízko a netreba sa im ani čudovať že neupratuju keď hlavne staršia generácia vychovávala svojich synov tak že pratat majú ženy a nie muži.
Ja by som si odpozorovala časom ako sa sprava a že či nehľadá ženu práve na varenie a pratanie.

selest
12. jan 2022

Teda neviem, moj muz zil sam, mamina ho k extra poriadku neucila, ale doma mal poriadok a cisto. Nepoviem kebyze prides neohlasene a su riady alebo nejake oblecenie niekde hodene. Ale spina a kuchyna zahadzana odpadkami to uz nieco hovori tom cloveku a aj o jeho vztahu k tebe ked mu nevadi ze ho takto vidis.

miadi
12. jan 2022

Nie. Nastastie som nikdy nebola s bordelarom ani by som nebola . Skor sa opytaj seba ci mu planujes robit neplatenu upratovacku.

basska_b
13. jan 2022

Moj byvaly bol taky lenivy humusak a chvala panu Bohu, ze som sla od neho, lebo by som mu robila sluzku cely zivot. Nemal zakladne navyky vobec nicoho. Byval v prenajatom byte po nastupe na VS, bol tam od 1.10., ja som po mesiaci za nim prisla - vztah na dialku - to bol dom hrozy, na okne plesnive flase od mrkvovej stavy, bolo ich tam 23, na zemi zaslapany syr, v celom byte prach a piesok, sporak vam ani nebudem popisovat, WC misu a sprchu ked som videla , skoro tam letela moja sabla... ja krava som mu to tam poupratovala a on sa mi len smial do ksichtu

sissy27
13. jan 2022

V ktorom storočí si sa zasekla, že upratovať majú väčšinou ženy? Teda ak si zaplatí upratovačku tak áno, uprace mu žena.
A snáď nám nechceš tvrdiť, že niekto, kto žije v humuse aký si opísala, je inak čistotný, voňavý, udržiavaný, umýva si zuby, denne mení spodnú bielizeň aj ponožky a po použití wc si umýva ruky…

lintu
13. jan 2022

Každý by si mal vedieť udržať základný poriadok. Je jedno či je to žena alebo muž. Potešujúce je, že ten tvoj objav si zjavne aspoň uvedomuje, že robí čosi zle, keďže ťa do tej kuchyne nechcel ani pustiť. Ako ho poriešiš ďalej je len na tebe. Ja by som mu šancu ešte dala. Blbé obdobie môže prísť na hocikoho.

andreatytler
13. jan 2022

Mam takeho muza a da sa to, ale ja nie som prilis zatazena na cistotu a poriadok (dlazku napriklad umyvam raz do tyzdna). Ak s nim chces byt, musis zabudnut na to ze upratovat maju viac zeny. Musis zacat muza viest k cistote a poriadku. Ked nieco sam od seba umyje, alebo pozameta, vychval ho do nebies a uz to bude robit stale. Ale musis stale chvalit. Tiez zariad dom velmi minimalisticky a tak aby kazda vec mala svoje miesto a len v klude poziadaj muza aby dal veci na miesto ked ich necha na stole alebo na pohovke.
Treba byt tiez trochu v pohode a cas od casu vec odlozit aj za neho ak ma zly den...

makova333
13. jan 2022

Bordel v byte, bordel v zivote. Kazdy, co i len trochu citiaci hygienicke navyky, si bezny poriadok doma udrziava.

diankadop
13. jan 2022

Tazko povedat, mozno by som tomu dala sancu a podla mna by si rychlo videla, ci nieco zmeni a zacne sa o svoj byt a vseobecne o cistotu viac starat aleboe nie

anna_orchid
13. jan 2022

Je take porekadlo: Vratit sa z kratsej cesty a to odporucam aj tebe. Pretoze je dost mozne, ze neporiadok nebudem mat len v byte, ale aj v hlave, v peniazoch, vo vztahoch, v nazoroch, atd. Mam v rodine a v svojom okoli viacerych muzov, ktori ziju sami a nie su bordelari ani doma nemaju neporiadok.

liz_lemon
13. jan 2022

najprv som si myslela, ze ide o situaciu, kedy ti chcel muz navarit, a nechal po sebe neporiadok, ale potom mi doslo, ze ide o nejakeho humusaka, co zije ako na skladke, ja sa ti cudujem, ze si mu pomahala upratat, ved ked niekto vie, ze k nemu pride navsteva, a este k tomu mozna znamost, tak si ma upratat tak, ze sa da jest z podlahy, on sa nehanbil? s takym by som nic neplanovala, to ma z domu, poznala som presne takuto rodinu, kde zili 4 dospele osoby, ale taky bordel vsade, des

krisbar
13. jan 2022

Nikdy!! Utekaj!!

retatka
13. jan 2022

Je to choroba .Upraceš a onedlho bude mať to isté.Oni sa dobre cítia v tom bordeli.Pôvod pravdepodobne má v detstve .V ich živote je chaos ,ako v tom byte,dome .
Vráť sa z kratšej cesty...
https://wanda.pluska.sk/celebrity/mate-vecne-ne...

bilancia
13. jan 2022

nie ,nebola

ibajaanikiny
13. jan 2022

Kazda hned radi rozchod…boze,ved kazdy si do vztahu nieco prinesie a nauci,ak teda chce. Mne by humusak vadil,ale taky,co by sa nechcel zmenit…chlapi su jednobunkovce,cize ich treba iba jemne postrcit,co a ako…niekto tu uz pisal,ze upracte spolu,ja by som nejako jemne naznacila,ze si taky neporiadok necakala,kludne aj nejako vtipne a ze si to predstavujes inak,moze si od teba odniest,ako to udrziavat,ak chce,nie je hnily a zalezi mu na tebe. Moj je cistotny,ale nejake veci sme este museli “dotiahnut”,naucil sa a aj ja pri nom vela veci…ale opakujem,musi to chciet zmenit…ak nie,potom ho kopni,lebo budes otrocit pri nom a deti budu mat taky vzor…

buzby
13. jan 2022

Tvojím argument, že väčšinou upratujú ženy, že si chceš len zalepiť oči. Utekaj, keď sa dá. S takým človekom nemôže byť všetko v poriadku.

andreatytler
13. jan 2022

@ibajaanikiny Velmi suhlasim.
Kazdy si prinesie z rodicovskeho domu tu svoju vybavu schopnosti a znalosti a vedomosti a je na tych dvoch ako dokazu tuto rozdielnu vybavu sklbit. Ked su rozdiely prilis velke, tak to moze byt prolem ale ak je ochota spolupracovat, vela veci sa da... hlavne v tejto oblasti upratovania. Moj muz na 4 bratov a kazdy jeden je hrozny bordelar a humusak lebo sa to naucili od rodicov. Ale my baby ich drzime "na uzde" a nase domy ani zdaleka nie su take ako dom ich rodicov. A mozem povedat ze aj ti chlapi maju radi ze su ich domy ciste a upratane, chapu ze treba pre to nieco urobit, len ked nemaju nikoho za zadkom tak to nechaju sklznut do toho bordelu.

kittykat22
13. jan 2022

ak mas rada poriadok a cistotu a nechces lietat po byte ako divka na kosteti, tak toto nebude partner pre teba. Ak dospely muz nebol vedeny k tomu aby po sebe upratoval a okolo seba udrziaval poriadok, nemas sancu ho to naucit. Budes robit domaceho otroka.