Krvácanie na konci šestonedelia

lusinda13
8. apr 2017

Dobry den.chcela by som sa opytat .som takmer 6 tyzdnov po porode uz som mala len take zltkaste spinenie a vcera som zacala znovu krvacat a mam slabsie bolesti v krizoch a podbrusku. Plne kojim .je to normalne ? Mam strach kedze tyzden po porode mi museli robit kiretaz a este mesiac po porode museli pichat injekcii na stahovanie maternice.

ivankapetka
8. apr 2017

Ja som mesiac po porode zacala krvacat (myslela som,ze menzes uz,lebo na konci 2.tyzdna uz som mala iba spinenie),na konci 6.tyzdna znova krvacanie v plnej sile,uz som sa aj bala,trvalo to do konca 9.tyzdna a potom uplne prestalo. A to som mala cisarsky + sterilizaciu,po navrate domov sa mi prava strana (myslim,ze pravy vajickovod a vajecnik) pretazili tak,ze som mala strasne bolesti (a to fakt mam prah bolesti velmi daleko) a chodila som kazdy tyzden do nemocnice na vysetrenie + injekcie ako Ty (lebo som doma plakavala od bolesti a nedalo sa mi ani vstat z kresla bez pomoci). Kazde telo je individualne,podla mna pri komplikaciach dlhsie krvaca.

rdi
8. apr 2017

Myslim si, ze to chce vsetko len cas. Kazda zena znasa taketo zakroky inak a aj hojenie je u kazdej ine a inak dlhe. Pokial sa to vsetko da vydrzat tak tomu daj len cas. No je jasne, ze ak pridu moc velke bolesti radsej si zajdi k lekarovi ale to si nemyslim. Len treba oddychovat a setrit sa😉

kacena4
8. apr 2017

ja som tiez takto na konci sestonedelia zacala krvacat - bola to menstruacia a nasledne o rok som mala dalsieho drobca 🙂 to len taka pikoska 🙂

lusinda13
autor
9. apr 2017

Kacena4 a kojili ste? Ja mam strach iba koli tomu ze sim bola aj cistena ..zeby tam este stale nieco ostalo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre