Zamĺknutý potrat a potratová tabletka

monika17121991
1. mar 2024

Ahojte. Bol mi zistený zamĺknutý potrat. V nemocnici mi dali na výber aj tabletku na vypudenie. Po cca 3 hodinách som dostala naozaj silné kŕče a cca po ďalších 3 som začala krvácať. Chvíľku to bolo silnejšie krvácanie ale mám pocit, že sa to dosť upokojilo. Po akom čase to z vás vyšlo ?

cookie29
1. mar 2024

individualne.... prave preto sa chodi na kontrolu, ci vsetky tkaniva boli evakuovane... zazila som potrat horsi ako porod a potrat ako silnejsia menstruacia

maria535
1. mar 2024

@monika17121991 prechadzam tym akurat avsak to najhorsie mam uz zrejme za sebou…dostala som celkovo 3 davky..2x zo spodu a poslednu cez usta..po prvych dvoch tiez len bolesti a krvacanie a az po poslednej sa to rozbehlo..mala som uz aj termin na zakrok ale kontrolnym usg mi povedali ze vsetko je uz prec..stale ale krvacam je to uz 10den a v pondelok mam kontrolu tak som zvedava…ach mrzi ma cim prechadzate je to velmi tazke len vela sil 🫶🏻v ktorom tt ste bola?

monika17121991
autor
1. mar 2024

@maria535 bola som v 8+4tt. Dnes som musela ísť znova keďže som v podstate prestala krvácať a dali mi ďalšiu tabletku keďže tam plod stále je. Takže uvidím. Vo štvrtok mám kontrolu a keď sa nevyčistím, tak ma čaká kyretáž.

maria535
1. mar 2024

@monika17121991 ja som bola v 7tt😔…no ja som tie davky dostavala tak obden…uz som tomu tiez neverila ze sa nieco zacne diat az teda po tej tretej davke to zacalo…brala som od zaciatku tehotenstva progesteron takze aj tym sa to spomalilo..drzim vam teda palce nech to zvladnete🙏🏻

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre