Svrbiace vyrážky po tvári v tehotenstve

zuzkazuzanka55
14. sep 2017

Dievcata.....rano som sa zobudila so svrbiacim celom, drobne vyrazky po celej tvari...teraz uz citim aj svrbenie tela....neviem ci to je s toho penicilinu co beriem ale doteraz som nemala problem s penicilinom..myslite ze je nutne ist k lekarovi? Moze to mat nejaky vplyv na plod?

nuci616
14. sep 2017

Mala by si s tým isto zbehnúť k doktorke. Ak sa ti to hromadne vyhodilo tak povediac z ničoho nič. Len pekne choď a daj potom vedieť😉

mamaaaaaaaaaaa
14. sep 2017

mala by si ist zbehnut k lekarovi. Ani ja som nemala alergiu nikdy na penicilin a uz mam. A to som sa tiez vyhadzala a svrbelo to. V tehu penicilin nie je nahodou nebezpecny ?

zuzkazuzanka55
autor
14. sep 2017

akurat idem od lekara....takze mam zihlavku asi z penicilinu....dal mi nejaky krem locoid lotion, mam si potierat svrbiace miesta a vydrzat za taky tyzden mi to ma zmiznut....

zuzkazuzanka55
autor
14. sep 2017

@mamaaaaaaaaaaa nevieeem uz co je bezpecne a co nie.....jeden lekar tak povie iny tak....moja gynekologicka povedala ze radsej ho pit lebo choroba viacej ublizi....tak uz dufam ze vsetko bude dobre

mamaaaaaaaaaaa
14. sep 2017

@zuzkazuzanka55 ja som ani raz za tehu nedala do ust ani panadol ci paralen .. neviem si predstavit keby to ublizilo mojmu drobcovi.. je dobre sa liecit ale treba skust vhodne prirodne lieciva. Hrdlo ma uz neboli a to ma bolelo ze som sa odhodlala ist do lekarne atabletkynemam ani otvorene. Preslo to samo. Cesnak je dobre atb ale bacha znizuje tlak. Gloktanie slanej vody ... napinalo ma ale radsej to sko nic. .. ovocie zelenina .. vsetko ciste umyte ..zdrsve strsvovanie .. robim to pre dietatko ale i pre seba. kazdy ma svoj nazor. Atb je najlepsie sa vyhybat i tak liekom od bolesti. Teraz ma bolia zuby no hruza. Pravda ze ma to znervoznuje ale tabletku si nedam a ani nechcem.

Kzdeho vola. Fakt keby islo o nieco vazne prekusnem co by mohlk ohrozir dieta. ...drzim palce a skore uzdravenie a zdrsvie i tebe i drobcovi.

zuzkazuzanka55
autor
14. sep 2017

@mamaaaaaaaaaaa dakujem 🙂 ja som najprv skusala vsetko co sa dalo.....mne nezaberie nic ked som chora iba atb.....cas uz nevratim a len dufam ze bude zdravucke

mamaaaaaaaaaaa
15. sep 2017

@zuzkazuzanka55 neboj sa nic 🙂ale do buducna si na to davaj pozor 🙂 fakt je ze atb mozu spravit galibu v tehu .. poznam jednu ktorej sa tak narodil chory syn. Ja sa liekou stranim.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre