Potravinové mole a tehotenstvo

stacy_b
25. júl 2017

mame doma potravinove mole - najskor len v spajzi kde som urobila inventuru pocas ktorej nam podla vsetkeho nalietali aj do kuchyne a teraz som zistila, ze som mala male larvy aj v cerealiach ktore kazdy den jedavam. Moja otazka znie - mohlo mi to nejako uskodit teraz ked som tehotna? Viem, ze taketo potraviny sa nemaju konzumovat ale ja som si to bohuzial nevsimla. Zatial mi zle od zaludka nebolo ale dost ma to vykolajilo ked som si dnes rano nasypala do jogurtu chia semienka s bielymi larvami.

sissy27
25. júl 2017

@stacy_b nie, nemohlo sa ti nič stať, je to pár bielkovín extra, žalúdočné kyseliny to v pohode spracujú, žiadne larvy sa v tebe nevyliahnu a nebudú z teba vyletovať mole, ani ti tie larvy nerozožerú tráviaci trakt... Proste nič sa nedeje.

uskrnica
25. júl 2017

Nemusis sa bat. @sissy27 ti dobre napisala. Len si si zvysila prijem bielkovin. To je podla mna vsetko. Treba si hlavne na to davat pozor, aby sa ti taka haved nerozliezla po celom byte

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre