Orgazmus v tehotenstve

12. nov 2021

Ahojte, chcem sa spýtať či ste to niektorá nemala podobne. Pred tehotenstvom som vždy dokazala mat orgazmus zo svojim partnerom, žiadny problém nebol a vždy bola obrovská chuť. Ale ako som tehotná vôbec ho nedokážem dosiahnuť a absolútne som stratila chuť na sex. Mame ho už iba raz za niekoľko dni, týždňov a aj to len preto aby sa partnerovi uľavilo. Máte s tým niektorá skúsenosti po prípade myslite že po pôrode a 6nedeli sa chuť opäť vráti ?

roztlieskavacka
12. nov 2021

Ja ho mávam pravidelne v spánku bez toho aby som to nejako vedela ovplyniť 🙂

autor
12. nov 2021

@roztlieskavacka zaujímavé, akože čítala som článok o ľuďoch čo si ho dokazu privodiť pomocou hlavy a myšlienok bez akejkoľvek stimulácie čo je dosť zaujímavé. Ale ja mám počuť že ako som tehotná tak nie a nie si ho privodiť.

emalka
12. nov 2021

To co pise @roztlieskavacka je pomerne bezne, tak ako maju chlapi mokre sny tak aj zeny 😀
Popravde, velmi sa do O nehrniem teraz, vzdy mi to spustilo krce a tvrdnutie brucha takze radsej ozeliem a budem bez stresu.
Inac podla mna teraz je telo celkom nevyspytatelne, nikdy nevies co ti kam tlaci, co sa viac prekrvuje a co menej, takze by som si z toho velku hlavu nerobila. Ak ti to velmi chyba, tak mozno skusit to inak ako doteraz?

ja_mama
12. nov 2021

Ano je to normalne. Hormony aj samotna psychika robi svoje, netrap sa kvoli tomu a nevycitaj si to hlavne. Ak to trapi chlapa, treba sa s nim o tom otvorene porozpravat aby porozumel tomu ze to nie je jeho vina/ani tvoja a nie je to o tom, ze by na nepritahoval len jednoducho niektore zeny to tak maju a chut si nevynutis. Mozno sa to zmeni este v priebehu tehotenstva, mozno po porode, mozno po prvej ms po porode a mozno az po dokojeni - vsetko je to koktejl hormonov, fyzicka aj psychicka zataz (uz ked pribudne aj babatko), takze je otazne ako to bude konkretne u teba ale chut sa urcite casom vrati.

autor
12. nov 2021

Ďakujem baby veľmi pekne. S partnerom problém neni, je veľmi chápavý a vždy si dá záležať a aj na čas aby som sa stihla urobiť ale žiaľ nikdy sa nepodarí. Jedine čo mi ostáva je asi počkať čo sa bude diať po pôrode. 😇

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre