Info o Epi v Lv pôrodnici.

andula2020
18. feb 2020

Ahojte chcem sa spýtať na Levicku pôrodnicu, či sa tam platí za epiduralku, ak áno tak koľko, ďalej ci sa platí aj za prítomnosť partnera pri pôrode, a celkovo vaše skúsenosti.. A ešte zazmluvnenie lekára, koľko ste platili, dakujem

ria133
18. feb 2020

Ahoj, za epi som platila necelých 150€, za prítomnosť ďalšej osoby 20€. Zazmluvneného som nemala nikoho.

andula2020
autor
19. feb 2020

@ria133 ďakujem 🙂 a dá sa to dohodnúť aj tak, že Epi si pre istotu zajednam, ale ak nebude treba nevyužijem ju... Musím ju platiť aj v tom prípade???

ria133
19. feb 2020

@andula2020 Takto, ja som si ju dopredu nevybavovala pretože mi sestrička od môjho gynekológa povedala, že netreba, že stačí povedať pri príjme, že ona telefonovala s niekým z pôrodnice. Lenže mňa dali ležať do nemocnice v deň termínu a porodila som až o 6 dní. Potom keď už som mala silné bolesti som povedala sestrám na sále že by som ju chcela a išli volať anestéziológovi. Medzi tým mi urobili klystír a potom prišla za mnou sestrička, či mám papiere vybavené. Tak som jej povedala aké informácie som dostala, že vraj nič netreba vybavovať. Nakoniec som ju dostala ale neviem či kvôli tomu, že som tam mala známosť medzi personálom. Takže určite si radšej poriadne zisti či treba vybavovať dopredu. A určite nebudeš platiť keď si ju nedáš. Ja som chodila aj na predpôrodné prípravy do nemocnice a tam nám pôrodná asistentka hovorila, že nie vždy ženy dostanú epiduralku. Záleží či bude voľný anestéziológ, kamarátke sa nepodarilo ju dostať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre