Radačovský vypustil v europarlamente holubicu

chodec15
25. apr 2024

Ked dementi zvolia dementa (vid Radacovsky, Uhrik) a pridu vidlaci do EU parlamentu medzi normalnych ludi. Potom sa tazko cudovat, ze si tam myslia, ze sa tu asi jazdi este na vozoch tahanych konmi.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Zoznam_europoslan...)

„To je neskutočná hanba pre Slovensko! Namiesto práce robia nezaradení poslanci v Európskom parlamente doslova cirkus. Raz Monika Beňová vykrikuje v pléne ako zmyslov zbavená po europoslancoch, dnes tu jej spolusediaci z fašistického kúta Miroslav Radačovský vypustil holubicu," píše Hojsík na sociálnej sieti.

diewcatqoo
25. apr 2024

Henten clovek je totalny .... . Tot nedavno vykrikoval v europarlamente, ze slovania zrovnaju zapad so zemou. Neviem, co je vacsia hanba.
A na incident s kokainom a gulovnicou u vazeneho sudcu sa tiez nejako zabudlo.
Aj by som napisala, ze ludia, chodte volit v eurovolbach, ale radsej nie. Lebo aj tento tu bol zvoleny ludmi.

autor
25. apr 2024

Keď si predstavím, že okrem iného im vystresovaný holub okadil oblečenie, techniku, zariadenie …. Určite majú Slovákov radi.

diewcatqoo
25. apr 2024

A to si predstav, kolko mal on nakadene v tej kapse.. ktovie, ako dlho tam tu holubicu drzal 🙂

autor
25. apr 2024

… ako ho chytali, ako zmaril dôležité rokovania a stretnutia…

kiwi3
25. apr 2024

ak by si niekto nepamatal, tak toto je ten ctihodny sudca, ktoreho nachytali v aute s 18 skladackami kokainu (co vela vysvetluje o jeho spravani) a gulovnicou. este to hrdinsky zvalil na vlastneho syna. https://www1.pluska.sk/krimi/sudca-radacovsky-j...

tetapetra
25. apr 2024

Takých máme teraz plnú koalíciu. Pohŕdanie hlavne ženami je neskutočné. A ešte horšie je, že iné ženy to podporujú a rehocu sa na tom

tomasisa
25. apr 2024

Hojsik a Wiezik teda fakt toho moc urobili ale pre europusky superstat ,nie pre Slovensku republiku, a hned nalepkovat a vyvolavat senzacie ociernenim, ze tyranie zvierata, ja sa tak smejem nad takymito tajtrlikmi...zavrime do temnice vsetkych kuzelnikov sveta😅

autor
25. apr 2024

@tomasisa kúzelníci nepatria do EÚ parlamentu, kde sú dokumenty na stoloch a ľudia v oblekoch! Zjavne si taká istá ako on, keď ti príde normálne jeho chovanie.

tomasisa
25. apr 2024

Jeho chovanie mi pride uzasne, ze priniesol holubicu bielu, symbol mieru do parlamentu ktora sa ma stat aj akymsi vojenskym paktom....bolo to uzasne gesto. a tych kuzelnikov si si zle vysvetlil....to bola reakcia na to tyranie zvierat....

autor
25. apr 2024

@kiwi3 omg to fakt????

kiwi3
25. apr 2024

jasne. na jeho stastie si to malokto pamata, takze to treba pripominat. hlavne, ze vsetci ti narodovci su "extremne proti drogam". no asi takto, ze si snupnu, ked sa da. totalni pokrytci vo vsetkom.

luccija
25. apr 2024

@kiwi3 hnus

autor
25. apr 2024

Sa mi páči ako sa ho spýtali či vie holubicu aj chytiť naspäť. Pozerám, že hneď sa tam hneď po incidente ozvali, že zvieratá tam majú zákaz. Incident budú predstierať prezidentovi EP ako porušenie.

https://www.youtube.com/watch?v=wpZL_u_6TkQ
autor
25. apr 2024

@kiwi3 čiže jeho zadržali s guľovnicou a veľkým množstvom kokaínu a je nevinný???!!! A predpokladám aj syn je nevinný že? Tento prípad vôbec nepoznám. Keď si to dáš do kontextu s tým pánom čo robil mastičky z marihuany a odsúdili ho na niekoľko rokov!!!?? Ku.va tá spravodlivosť na Slovensku poriadne pokuľháva.
A takýto sa dostal do EP a ešte tam ide robiť veľké gestá. Keď zistia o ňom pozadie, tak zas len Slovensko osdstrihnú ako nedôveryhodné. Hanba takýto vydriduchovia.

kiwi3
25. apr 2024

miesto basy flek v europarlamente, kde si zarobi okolo 7500 v cistom mesacne. a este tam chodi vykrikovat, aka je europska unia skazena. totalne pokytectvo. hnus, na grc. a hlupa slovac ho tam zvoli. cize nas tam reprezentuje to najhorsie, co tato zem dokazala vyplodit. takto si tu my zijeme.

autor
25. apr 2024

@kiwi3 neuveriteľné ako môže človek, ktorému nájdu v aute veľké množstvo kokaínu a guľovnicu obísť bez trestu???

kiwi3
25. apr 2024

no asi tak, ze je to sudca spriazneny s vplyvnymi politikmi, ktorym preukazal sluzby tym, ze vdaka nemu kiska prehral sud o pozemky. a este o nom k tomu vyhlasil, ze sa ma vzdat funkcie a odist do usa alebo izraela. proste dvojaky meter. ved uz teraz su vsetky tie politicke nechutne korupcne kauzy za podmienku. iba vyrobca masticky moze byt odsudeny na roky rokuce lebo nic neznamena, s nikym sa nepozna, na nikoho nic nema, a nema ani ziadny lup na delenie...

autor
25. apr 2024

@kiwi3 ty vole, to ešte aj v tejto kauze figurujú Ficove mafiánske chápadlá !!! A Fico dá na stôl milión eúr na dolapenie vraha? Ten Fico čo sprostredkuje omilostenie sudcu prechovávajúceho veľké množstva kokaínu a guľovnicu.

kiki68
25. apr 2024

Hanba na tri zimy sa tomu hovori 😂😂😂

chodec15
30. apr 2024

A takychto totalnych dementov pustili mentalne jednoduchi ficovi volici do vysokych funkcii... Do placu, co bude s tymto statom. Takito trotli robia zakony, ktore nam riadia zivot?

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovensk...
Doložte, že je Země kulatá, šokoval slovenský vysoký státní úředník
30. dubna 2024 16:18
Blízký spolupracovník slovenské ministryně kultury Martiny Šimkovičové Lukáš Machala dal najevo pochybnosti o tom, že je vědecky podložené, že je Země kulatá. O Machalovi se mluvilo jako o možném příštím řediteli Slovenské televize a rozhlasu (STVR), on však odmítl, že by jím chtěl být.
Machala odpovídal na otázku novináře, zda by ve veřejnoprávní televizi měli dostávat prostor i takoví lidé, kteří tvrdí, že Země je plochá.

„Je podložené, že je Země kulatá? Já se vážně ptám – je to podložené? Byl jste ve vesmíru? Nebyl, já také ne, nevím,“ řekl Machala.
Slovenská média o Machalovi píší, že v minulosti šířil různé dezinformace, například o tom, že ilumináti připravují třetí světovou válku a svět může zachránit jen ruský prezident Vladimir Putin.

kp7333
30. apr 2024

aky narod, taki politici...

autor
30. apr 2024

@kp7333 pravda je.