Galavečer Slnko v sieti rozzúril Moniku Beňovú

autor
29. apr 2024

Beňová už zalez, už ťa je moc aj s tvojou bandou

nikpa
29. apr 2024

Monika nech sa radšej venuje doma svojej malej dcére lebo za chvíľu pôjde do dôchodku, aby si ju užila. Tam môže kotkodakat, tam to niekoho možno zaujíma.

bloger
29. apr 2024

Dvaja kohúti na jednom smetisku sa neznesú.

autor
29. apr 2024

Ona musí kotkodákať pre Fica teraz tak, ako slušne prikyvovala hlavičkou vedľa Fica na tlačovke keď oznámil jej kandidatúru 🤮🤮🤮. Riadna zverba toto.

petronelag
29. apr 2024

Pravdu povedané malo to nízku úroveň, pár umelcov si zachovalo svoju úroveň a to ostatné ukázalo, že na niektorých umelcov sa neoplatí ani pozerať.

stanulienkat
29. apr 2024

Bebjak mal veľmi pekný, kultivovaný a emotívny príhovor, bohužiaľ tejto bande, co je teraz pri vláde, nebol po chuti, lebo ich neospevoval. Stará Beňová sa zbytočne rozčuľuje, pretože ich strana nielenže politiku dáva úplne všade, STV bude pod silným dohľadom a bude komisia, čo sa bude vysielať, polarizujú národ. Ona prvá s ich vodcom nech držia klapačky, už sa nabalili dosť, nech sú ticho. Demokracia konci, nastava tvrda diktatura. Priroda a nase lesy, zvierata budu kynozene. Po vlade smeru tu zostane spust minimalne na 20 rokov.

sevrin
29. apr 2024

Nie je slizkejšieho hada ako Beňová. Pamätám si ju, ako zmoknutú sliepku, keď sa pod smerákmi triasli stoličky po vražde Kuciaka. Ona už istý čas kritizovala Smer aj pred tou vraždou, lebo bolo vtedy evidentné, že Smer je už na maxime s percentami. Teraz keď smeráci sú opäť na koni, skáče jak ropucha.

autor
29. apr 2024

@stanulienkat po smere tu už spúšť žiaľ je. Zdevastovali všetko za 14 rokov, teraz len pokračujú. Všetko majú pod palcom, od súdov, po úrady, nemocnice, až po všetky ostatné inštitúcie. Už nikdy mladí neuveria v spravodlivý štát. Žiadne pravidlá, zákony nič pre nich neplatí!!! Ešte aj zákony a pravdu si poohýbajú ako sa im hodí. Darmo Janko a Martina zomreli, zbytočne sa snažil otvoriť nám oči keď vynášal pravdu na svetlo. Sprostý národ sme.

autor
29. apr 2024

@sevrin presne tak to bolo.. Keď Smer šiel dole, kritizovala vedenie svojej strany, dokonca Fica :D. Stále sa opakovala ako sa dištancuje pľúha pľuhatá.

danica2711
29. apr 2024

čo hovorí tá trápna sliepka, je mi srdečne jedno, viac ma irituje, čo stvára jej šéf. A súhlasím s autorkou, sme sprostý národ

ahhola
29. apr 2024

@stanulienkat Nájdi prácu
SPRÁVYDomáceEurovoľby 2024Európska úniaSvetEkonomikaRegiónyBratislavaVoľby

Pravda 🤔
Správy Svet Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo
Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo
Víkendová demonštrácia radikálnych moslimov v severonemeckom Hamburgu, pri ktorej účastníci požadovali zriadenie kalifátu, pobúrila politikov. Spolková ministerka vnútra Nancy Faeserová na sieti X napísala, že kto žiada kalifát, je v Nemecku na zlej adrese. Poslanec opozičnej konzervatívnej Kresťanskodemokratickej únie (CDU) Christoph Ploss vyzval na rýchle zakázanie radikálneho islamského zoskupenia Muslim Interaktiv, ku ktorému majú blízko organizátori hamburského protestu.

Trochu ste to 🌞kari pressrali.

stanulienkat
29. apr 2024

@ahhola neviem co tu splietas. Tik tok ma nove spravy?? 😂😂😂 Chod si dat lexaurin.

jednoduchomaria89
29. apr 2024

@ahhola ty rieš prosím tá pekne mafiu a úpadok demokracie na Slovensku a nie kalifát v Nemecku

ahhola
29. apr 2024

@stanulienkat Pravda, mozno aj tik tok. Kukni tam.

ahhola
29. apr 2024

@jednoduchomaria89 lebo co? Lebo klame Pravda, lebo si vymyslaju nemci, lebo sa v DE vlastne nic nedeje? Len domaci piesicek zo smerom a kusok za humnami, to uz je daaaaleko a oni to tam vsetko krasne zvladnu, povedala baba andela. Wir haben platz. 🛩️

danica2711
30. apr 2024

@ahhola keď chceš riešiť islamistov v Nemecku alebo "pravdovravnosť" Pravdy, založ si vlastnú tému

autor
30. apr 2024

@ahhola predpokladám, že už aj tebe Fico vymlel mozog.