Manžel sa až príliš stará

27. apr 2024

Ahojte,
asi si budete myslieť že som sa zbláznila a mám byť vďačna ďakovať Bohu no mne už to ide na nervy 😁 ide o manžela ktorý sa o mňa stará. Teda ide o to že som tehotná a mala by som mať kľud, no manžel to poňal tak že nemôžem robiť nič 😁 stále ma sleduje keď sa dá keďže má HO tak je stále doma, máme už jedno dieťa ktoré chodi do škôlky ešte ani pre neho nemôžem ísť lebo čo keď sa niečo stane. Svokra hovorí že to je kvôli tomu že čakám chlapca a predsa je chlapec viac ako dievčatko tak je normálne že sa tak teší 🫣

elviku11
27. apr 2024

Nechápem. A ty chodíš do práce? Tak snáď si svojprávna, aj keď si tehotná. Normálne chod po prvé dieťa do škôlky, aj všade kde chces. Aj ja som tak chodila, keď som čakala druhé.

hederamonstera
27. apr 2024

Pri prvom taky nebol? Kedze to ma byt pohlavim

terezka1947
27. apr 2024

Aaaale no,nemám problém,vymyslím. Buď rada.
Uisti ho,že je všetko ok. A ešte raz napíšem,buď rada.

cacianka
27. apr 2024

Keď je chlapec viac ako dievčatko, a chlap je drbnuty ako tvoja svokra, tak amen tma.
Lopatou po hlave, lebo po pôrode čo urobí ? Dcérku odprace na 25.kolaj alebo hodí vlkom ?!?
Prosím ťa, uprac muža aj svokru čím skôr, lebo bude peklo

elviku11
27. apr 2024

A prečo by bol chlapec viac ako dievčatko? Čo žijete v 15. storočí, že syn zdedí polovicu kráľovstva? Máte vôbec nejaké kráľovstvo? Alebo si muž myslí, že syn ponesie jeho priezvisko? Veď môže ostať slobodný a rod zanikne... Alebo ponesie priezvisko dcéra a jej deti. Možností je plno. Fakt nechápem, prečo si ešte stále dnes niekto myslí, že chlapec je viac. ... Zbytočný tlak vyvíjaný aj na dcéru aj na syna s takýmto mentálnym nastavením :(

sissy27
27. apr 2024

Chlapec je viac ako dievca?? Ako toto moze niekto z huby vypustit a este k tomu zena 🤯🤯🤯 hnala by som ju svinskym krokom tam kde ani slnko nesvieti a ak to skutocne robi manzel z tohto dovodu, tak by som jej ho pribalila so sebou.
A muza by som tiez upratala, ze som tehotna a nie imonilna, takze budem robit co ja uznam za vhodne. Ze si cenim jeho pomoc, ale nech sa aj on setri, lebo o chvilu sa bude treba naozaj zapajat do chodu domacnosti a starostlivosti o DVE deti.

aurora33
27. apr 2024

Nie, nemyslim si, že máš byt vďačná za takého spiatočnícky zmýšľajúceho blba.

veronka1996
27. apr 2024

Jednoznačne rozvod, niet inej cesty. Nevydržala by som s takým mužom.

terezka1947
27. apr 2024

Všetky ste sa chytili poznámky,možno náhodnej,od svokry chlapec verzus dievča.
A pritom neviete,aký ten chudák chlap je,či nebol starostlivý vzdy- aj je a prečo má mať autorka vlastne kľud.
Ešte rozvod poraďte,normálne čítam niektoré príspevky 2x.

cakanka22
27. apr 2024

@sissy27 a vieš že aj v dnešnej dobe takto ľudia premýšľajú? Moja svokra napríklad sa nechala počuť, že nie je babka, lebo má vnuka, a ona čaká na vnučku 🙊

jaskolka
27. apr 2024

Chlapec je viac ako dievča? To sa zasekla niekde v 19 storočí alebo čo? Co je manžel Henrich VIII, že "potrebuje dediča trónu"?🙈
A k otázke, veď mužovi normálne povedz, ze nie si chorá, ale si tehotná a pokiaľ nemáš nijaké problémy, ci doktorom vyslovene nadriadený šetriaci režim, tak môžeš v podstate robiť takmer všetko, co predtým.

svetlonos
27. apr 2024

@cakanka22
mat takú blbanu v rodine, odstryhla by som ju uplne. Mohla by si na vnučky postavit betónovú čakáreň! Aby dospely človek uorednostnoval jedno pohlavie pred druhým a rozdiely medzi deťmi robil! Strašne debilne a ublizujuce chovanie - takí v mojom živote ani mojich detí miesto nenájdu.

thirstymonk
27. apr 2024

@cakanka22 no tak by som ju vymazal zo zivota.

aurora33
27. apr 2024

@terezka1947 zrejme kebyže je starostlivý vždy, tak by to zrazu až tak autorke nevadilo, či? Z toho čo píše mi ale príde že začal byt starostlivý až keď zistil že autorka čaká chlapca.

martinka13
27. apr 2024

Svokrina poznámka bola nemiestna. Ale zas sa netvárme, že neexistujú chlapi, ktorí by si za chlapca dali ruky odtrhnúť. Proste chcú syna. Niektoré ženy zas vyplakávajú, že chceli dcéru. K téme: buď rada, ze sa manžel stará. Nerozumiem, na čo sa sťažuješ. Bude to trvať pár týždňov a potom sa budeš točiť okolo 2 malých detí. Ja by som si to užívala. Ci by si radšej vláčila ťažké tašky z obchodu?

0silvia0
27. apr 2024

Toto obskakovanie by som az tak neriesila s privretim oboch oci (svokrine dristy by som nejako prezila), ale dala by som si sakra pozor do buducna aby nedaval prvorodenu dceru na druhu kolaj a aby jej nedaval najavo, ze je "len" dievca.

buberova
27. apr 2024

@veronka1996 tieto komentáre na takmer každú situáciu že ROZVOD už prestávajú byť normálne..

mandzula
27. apr 2024

@autor Svokra je riadny primitiv.
Robil toto muz aj pri prvom tehotenstve alebo je to fakt o tom, ze cakas chlapca?

13uzivatelka11
27. apr 2024

@buberova asi nejaká zatrpknuta žena, ktorej muž veľmi ublížil...

apolka77
27. apr 2024

Som sa pousmiala ja som s bruškom 6-7 mesiac aj bicyklovala že som mala 2 ročného prvého syna už v predu na sedačke. ..neviem si predstaviť len tak celý deň nič nerobiť. A to že chlapec je viac radšej nekomentujem.

cimage
27. apr 2024

Mas klud nariadeny od lekara kvoli komplikaciam? Moja kamoska mala od lekara po niekolkych potratoch a to mohla len na wc a sprchu. Vtedy ju obskakoval muz ako len vedel.
Pokial to je len na zaklade tvojho muza, tak by som sa tym neriadila. My sme sa stahovali pocas mojho tehotenstva a to som este aj malovala a zariadovala. Pohyb je dolezity aj pre dieta.
K poznamke svokry radsej nic nepoviem, snad to tvoj muz vidi inak.

sissy27
27. apr 2024

@cakanka22 ja viem, ze su… mali sme nieco podobne v rodine 🙄

veronka1996
27. apr 2024

@buberova A čo má robiť s takým mužom a takou svokrou?? Zúfalo sa trápiť alebo to ukončiť a vydýchnuť si?

majusik1304
27. apr 2024

Ako netýka sa to toho na čo sa pýta autorka...ale ako normálne ma urazilo to čo povedala tvoja svokra! Ešte ani na svete nie je, a už sa tu porovnáva vyzdvihuje syn nad dcérou....to mi je filozofia....a potom sa tu vyplakava aka je nerovnosť medzi pohlaviami....

sevrin
27. apr 2024

Panebože, vám ženám nič nie je dobré!
Váž si to, väčšina žien také šťastie nemá, keď tehotná musí ešte obskakovať ožratého nímanda, ktorý by jej po papuli dal keby mu nedoniesla z kuchyne večeru k TV.

danica2711
27. apr 2024

že sa o teba stará, by som nebrala ako takú katastrofu, vychutnávaj si to. Skôr by som sa zamerala na to, či je taký ..... ako jeho mama a aj jemu je chlapec viac ako dievča. Ak áno, tak kým to "prerobíš", namakáš sa ako farebná, ani ti fyzická aktivita chýbať nebude

tykat
27. apr 2024

Svokru nekomentujem, a mužovi povedz nech si šetrí sily keď porodis.

aprilowka
27. apr 2024

Že chlapec je viac ako dievča 🤣 už dlho som sa tak nezasmiala.. a v čom je akože viac? 🤣 Túto hlášku by som dala ako vtip roka

buberova
27. apr 2024

@veronka1996 komunikovať, snažiť sa to vyriešiť? Povedať o svojich pocitoch a ukázať dopad takýchto komentárov na chlapcov aj dievčatá?

lavender94
27. apr 2024

Veď to tak nerieš. Normálne rob čo chceš, choď kam chceš a keď bude robiť scénu tak mu vysvetli, že tehotenstvo nie je choroba. Časom ho to prejde, keď uvidí, že si aj tak robíš po svojom. Asi nechodíš do prace, že? Lebo to si neviem predstaviť ako by ste fungovali 😅