Zubný výkon u iného zubára

frzeiovn
2. máj 2024

Dala som si urobiť zirkónovú korunku ako samoplatca u iného zubára, no nie som spokojná, tak sa vrátiť nechcem tak som sa rozhodla ísť za mojím, nech to teda vyriešim u neho a spraví úplne novú...nebude sa hnevať, že som hneď nešla za ním? Dôvod bol ten, že tam to bolo na jednom mieste, dali mi aj náhradnú korunku...u môjho mi nechcel dať náhradnú, na RTG treba ísť do mesta...ale tam to robili V Maďarsku a ja som poriadne nevedela tomu technikovi vysvetliť ako to chcem iba cez doktorku, no a tak to dopadlo, je to predný zub, tak to vidieť...

colsami
2. máj 2024

Nuz tak hnevat sa nebude, a uz co si bude mysliet.... 🙂 Maximalne tak ze niekto isiel do madarska lebo lacnejsie (vsetko na jedno mieste je aj na mnohych slovenskych amb ci klinikach), jazykova bariera tam samozrejme je, s tym si musela ratat ak nahodou madarsky nevies - no a teraz na to clovek doplatil... ale myslim ze Ti to moze byt jedno, teraz potrebujes dat doporiadku ten zub.
Ale su zubari co "fuseriny" po inych opravovat nechcu z urcitych dovodov, takze len si over dalsi postup.

surama
2. máj 2024

@frzeiovn Ked tvoj ti neda nahradnu korunku, tak by som isla uplne inde, kde to robia poriadne a radsej priplatila 🙂

frzeiovn
autor
2. máj 2024

@colsami
Opravovať nemusí. Ja to chcem nanovo celý zub.

ms_green
2. máj 2024

Urobí ti to normálne, nemusíš mu nič vysvetľovať. Aj moja mama takto bola. Išla do Maďarska lebo to bolo lacnejšie a potom zaplatila 2x toľko za opravu.

frzeiovn
autor
2. máj 2024

@ms_green
No veď. Ale ja to chcem nanovo. Odznova nech spraví všetko radšej.