Rozmazané videnie pri tetánii

m22ab23
25. aug 2022

Ahojte. Chcela by som sa spýtať či niektorá z vás co má tetaniu má aj rozmazane vidienie pri tomto syndróme. Od Decembra do februára som mala neustále rozmazane videnie, citlivosť má svetlo a bolest oči. Ale keď som navštívila očného, povedal že všetko je vporiadku.. po dvoch mesiacoch to samo prestalo a videla som ako predtym.. teraz to mám zase. Ďakujem za zdieľanie vašich skúsenosti ďakujem!

jaga18
25. aug 2022

Ja už mám síce od tetanie pokoj, ale mávala som aj rozmazané videnie okrem všetkých ostatných prejavov. Teraz je to už v poriadku

zefyra
25. aug 2022

@m22ab23 Áno, aj ja mam.

mimi21mimi
25. aug 2022

@jaga18 Ako Vám to preslo? Okrem magnezia a milgammy. To užívam 🙂

jaga18
25. aug 2022

@mimi21mimi ja som to mala zo stresu. Pracovala som pod obrovským tlakom, v neustálom napätí... Dala som výpoveď, no nakoniec ma moja nadriadena uprosila, nech ostanem, zmenila som zaradenie a keď sa kompletne vymenilo vedenie , zrazu všetok stres opadol a už 6 rokov mám pokoj v práci aj doma a tetania sa nevrátila. Postupne som začala opäť fungovať, okrem domu a práce som začala postupne na prechádzky so psom, ktoré som stále predlzovala, nakoniec som si trufla aj na turistiku a to bol môj hlavný liek.