Ako si budujete imunitu?

n_nika
8. sep 2016

Ahojte. Už ma to prestáva baviť,každá choroba sa na mňa nalepí. Už sa "teším" na zimu 🙂) Ako si budujete imunitu vy? A darí sa vám? ako dlho ste už neboli choré ? 🙂

siska53
8. sep 2016

@n_nika u nas sa to tiez stale toci - vzdy na striedacku.
Imunogkukan nam nezabral, este skorbu deti rakytnickovia ci rakytnikovy olej - aj dospely.
U imunoalergologa si bola ci nemas nejaku poruchu imunity ci alergiu na nieco,co by ti ju mohlo oslabovat?
My teraz skusame liecbu olejmi- silicami,dari sa nam.chorobu zastavit-zmiernit priebeh ci dlzku. Uvidime,cop prinesie zima.

adeli79
8. sep 2016

u nás jednoznačne kvalitný aloe vera gel. všetci piati doma sme oveľa menej chorí. napíšem aj viac info v prípade záujmu.

jodi
8. sep 2016

@adeli79 mas to overene, ze pomohol aj pri detoch, ze boli fakt menej chore?

mimulik8
8. sep 2016

@adeli79 aj ja by som mala záujem o info🙂

adeli79
8. sep 2016

@jodi
@mimulik8
áno. môj prostredný syn mal dokonca spreje na dýchanie, ktorých sme sa úspešne zbavili po 2 mesiacoch užívania aloe. ATB, ktoré tiež bral párkrát za rok, už nebral skoro 2 roky. Píšem Vám aj súkromné správy. Prajem pekný večer zatiaľ.

luset
8. sep 2016

Aj u nas zabera u deti aloe na striedacku s cucoriedkovym narosanom. Mam dvoch chalanov. Pre blizsie info mozem napisat spravu 🙂

nuska
8. sep 2016

My tiež aloe vera na striedačku s colostrom a reishi. Prípadne ťažšieho obdobia aj spolu. Ešte vita aktiv - výťažok z ovocia a zeleniny. Kto je z KE a okolia, akurát robíme o tom seminár. Píšte pre info.

evikusz
8. sep 2016

@adeli79 poprosím info o aloe ďakujem

sisaka
8. sep 2016

@n_nika recept nemam, naposledy som bola chora s ATB pred 12 rokmi, dcera (17) bez ATB tiez 12 rokov, teraz brala po 12 rokoch na zapal moc. ciest, syn (8) naposledy ATB pred 5 rokmi, muz pred 8 rokmi. Jednoducho nebyvame chori, ked mam niekedy pocit, ze na mna nieco lezie dam si zazvor, med, citron 2-3 x za den vzdy zaberie, syn nema rad, tak ked na neho nieco lezie kupim vitamin D, zvysim prijem C ...

katarinamarkova
8. sep 2016

@n_nika
- strava
- pohyb
- prostredie
- NO stres
- tak ako pohyb tak aj oddych, relax
- otužovanie
-----------------------------------
jednoducho všetky tie známe veci 🙂 ale nie teoreticky.....ale aktívne 🙂

libawet
8. sep 2016

@n_nika denne jablko, dve, mrkvová šťava, rajčinová, rajčiny, piť čistú odstátu vodu z vodovodu, pohyb ( aspoň denne chôdza 2-3 km ), občas magnézium, zinok, probiosan - na zdravé prostredie v črevách, kde ako vieme sa tvorí väčšina chorôb. Ak začne pobolievať hrdlo - domáca marhuľovica, slivka - malý frťan... vykloktať, vypiť. Brať veci s humorom, príliš neriešiť a nerozpitvávať. Zdravý sex. Chorá nebývam.

joannita
8. sep 2016

Odkedy jem denne obycajne jablka a robim si kazdy druhy den prevazne zeleninove smoothie (inak by som tolko zeleniny do seba nikdy nedostala), tak som nebola chora a zlepsila sa mi po rokoch cytologia. Taktiez som obmedzila cukor a bielu muku.

juhseverzapad
9. sep 2016

Nebyť v úplne sterilnom prostredí a jesť všetko čo príde na chuť .Žiadne lieky ani vitamíny.

miska569
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz