Bol by záujem o súkromnú materskú škôlku - jasle v Trnave?

vevesun
18. jún 2012

Milé mamičky, mali by ste záujem o kvalitnu SUKROMNU MATERSKU SKOLKU- JASLICKY? Máme myslienku zrealizovat tam pekný projekt, ale nevieme, ci by sa ujal. Pekne prosim o spatnu vazbu.
Dakovacka

berus222
18. jún 2012

urcite ano, ale zalezi kolko by to stalo.

sladkasue
18. jún 2012

@vevesun no neveiem neviem, pretoze uz nove jaslicky su na tulipane...

anjelicek26
18. jún 2012

Ono zavisi kde presne to chces zrealizovat, vo väcsom meste a momentalnom pocte deti sa to oplati urcite. Ale nie, ked je za rohom dalsia skolka, ze ano, lokalita je rozhodujuca, nie kazdy rodic je ochotny dieta rano vozit x kilometrov daleko. Zavisi predovsetkym na casoch, ktore budete poskytovat, ci by clovek stihal chodit do prace, deti v ako veku beriete, ci beriete aj alergicke a autisticke deticky, ci im viete spravit podmienky... ci beriete deti s plienkami, s poruchami spravania. Akym sposobom budu deticky v skolke rozvijane. Ako budete deti stravovat - kvalita. A samozrejme aj cena hra svoju ulohu.

elise
18. jún 2012

sukromná škôlka a jaslesu na prednádraži oproti športovemu gymnáziu. cena je rozhodujuca cebo v sukromkach v TT sa pohybuje od 300-600 euro na osobu a nie su naplno vyťažený.

lubuska22
24. júl 2012

mozno by sa zisla konkurencia s inou cenou ake su tu v TT:o))) len ozaj zalezi ci budu niekde po ruke, alebo budu niekde zasite...drzim palce 🙂

1buldy2
17. feb 2014

nuz, ja pripajam svoju skusenost a nazor...sukromne jaslicky by sa urcite hodili, ja byvam na prednadrazi, maly mi ide do jasiel od aprila...ide na tulipan, pretoze tie jedine beru aj mensie deti, rozumej od 6mesiacov, budem musiet chodit autom, abych stihala ist do prace...a aj napriek tomu ze si mozem uplatnit narok na prispevok na jasle 230 eur, tak budem musiet este doplatit 100 eur z vlastneho....co je teda dost....takze konkurencia by sa urcite zisla....

pslahorova
3. apr 2014

privitala by som , niesom z TT ale cez tomvsetko som ochotna tam viezt dieta ak:
budu vybudovane adekvatne podmienky pre deti.
Ak sa budu vychovavatelky tym detom venovat.
Ak bude zapezpeceny dobry program a strava pre deticky.
a hlavne ak nedate cenu za skolku 300€ mesacne...
Nesmiete sa hnevat ale do roka je to 3600€ vyse 100.000SK , kam sme sa to dostali ked si sukromne skolky pytaju taku nekrestansku sumu, viem ze som nejedna z rodicov, ktory by privitali pre svoje dieta sukromnu skolku aby sa detom vychovavatelia venovali osobitne a nie len pokrikovali a nedavali viac menej ako v statnych, ale mam dojem ze sukromne institucie nepoznaju hranice.