Kozmetika 27+

bucitka24
4. júl 2023

Dobrý večer, poraďte nejakú vhodnú kozmetiku (odlíčenie, masku, čistiaci gél,očný, denný a nočný krém) na pleť 27+ so sklonom akné s jazvickami, nedokonalosťami pleti. Prípadne nejaké typy.
Ďakujem ❤️ budem vďačná aj za foto produktov a vašu dennú skin care.

magnoliaa
4. júl 2023

Mne a tiež aj mnohým ženám pomohla značka La roche posay, rada Effaclar určená na citlivú a mastnú pleť so sklonom k akné. Odporúčam ti začať denným krémom Effaclar DUO, adstringentnou pleťovou vodou Effeclar a čistiacim gélom Effeclar. Na pilulka.sk ale aj na iných stránkach mávajú akcie 2+1 zdarma, takže ťa to výjde okolo 30€. Ak by ti to sadlo, dokúpiš si časom ďalšie krémy, séra, tonika z tejto rady. Je to droga, takúto pleť ako ty som mala aj ja a toto ma dalo dokopy. Keď to som prestala na chvíľu používať, vyrážky som mala znovu, takže fakt toto odporúčam, stojí aspoň za vyskúšanie.

vanilkovazmrzka
4. júl 2023

To je velmi individualne, musis si vyskusat, co ti sedi a co nie

anonym42
4. júl 2023

ja by som isla do korejskej kozmetiky. Na stylevana.com majú super výber.. Dôležitý je spánok,pohyb a zdravo sa stravovat.

sanen
4. júl 2023
o__o
5. júl 2023

Mam zmiesanu plet, na odlicenie pouzivam olej uriage, na cistenie cerave gel s kyselinou salicylovou, krém na noc aj na den rovnaky cerave lotion, masky pouzivam od cosrx, ocny krem nepouzivam.. pravidelne pouzivam este retinal a robim si peeling s aha a bha kyselinami a spf kazdy den, bez toho ani na krok 😀

bluemoon24
5. júl 2023

@bucitka24 pokud mas ig, mrkni na profil fipahskin 🙂 ja jsem si vyskladala produkty podle jeho doporuceni a jsem spokojena (nic neprodava, jen doporucuje a pohybuje se pracovne v kosmetice). Konkretni tipy ti budou na nic, nikdy nevis co ti sedne. Ale ve skincare ti chybi peeling (idealne nejake AHA, BHA kyseliny), serum (vit.C,E) a nejdulezitejsi SPF krem! + k jizvickam bych zavedla retinol.

marcelka231
6. júl 2023

Moja pleť je taká suchšia a moja denná rutina začína pohárom vody, kvôli hydratácií aj z vnútra, potom pohár s Vital Proteinom (kolagén), pre vyživenie a potom sa presúvam do kúpeľne. Prvým krokom je čistenie pleti pomocou čistiacej peny (musím odporučiť tú s Actionu, lacná ale som veľmi milo prekvapená), sérum s vitamínom C, potom si nanesiem denný krém, a krém s 50faktorom a následne usúdim či sa mi chce alebo nechce maľovať 🙂