Stomatochirurgia Košice - stará nemocnica

20. feb 2023

Akú mate skúsenosť so stomatochirurgiou v starej nemocnici v Košiciach?

diaalex
20. feb 2023

Zašívali mi dieru po nevydarenej extrakcií. Bola to nepríjemná skúsenosť. Poslali ma z pavilónu do hlavnej budovy na RTG, potom späť do pavilónu. Trebalo tam čakať, dnuka boli naraz 4 pacienti plus zozadu vždy niekoho vytlačili na posteli (podľa mňa mali extrakciu v celkovej anestéze). Šla im tam telka, lekár popritom pozeral Joj.ku. Po tej skúsenosti som šla radšej do Implantcenter (oproti).

majuskabobi
21. feb 2023

Ano,uz davnejsie. Velmi mily a aj sexi zubar,az mi bolo luto,ze som tam s pokazenym zubom😚 netreba sa bat,pri mne asistoval aj jeden cudzinec,student,samozrejme pod dohladom.

katusskaa
23. feb 2023

do starej so zubami uz nikdy.... celkovo taky divny pristup lekarov este ked tam bola pohotovost, v zmysle, ze preco som tam vobec prisla, oni nemaju hento, tamto... velmi slaba vybavenost. neviem, aky mas problem, ale so zubami nie su zarty, hladaj lekara na zaklade referencii, nechod na blind. v novej nemocke som bola tahat 8ku, tam to bolo bez problemov, mudr. Kizek, ale musis sa nastavit na to prostredie, nemas sukromie atd

lenka2266
Odpoveď bola odstránená
Zobraz