Prasknutý folikul a pozitívny ovu test

lienkazuzu
9. dec 2021

Ahojte, prosím o radu, alebo názor čo si myslíte. V pondelok som bola na folikulometrii, bol tam jeden na pravom vaječníku o veľkosti 21,9 mm, v stredu ráno som bola znova a Dr vravel, že ovulácia musela prebehnúť pred veľmi krátkym časom lebo folikul je menší, tuším 20,9 mm a vidí tam trochu tekutiny. Dosť ma to prekvapilo, lebo necítila som žiadne pichnutie, čo väčšinou cítim pri ovulke a ešte stále ma akoby niečo napravo tlačilo, celý deň. V stredu, teda ten istý deň večer som mala pozitívny ovu test. Je možné mať pozitívny ovu test už po ovulácii, alebo sa vám stalo, že by sa doktor pomýlil, alebo sa pomýlil test? Totiž aj pocitovo si myslím, že ešte nebola...

roztlieskavacka
9. dec 2021

Tak ked videl dr tekutinu tak prebehla.. testy nerieš to nepotvrdí ci prebehla alebo nie, tak isto tvoje subjektívne pocity pri pozorovaní sa

pondelok01
9. dec 2021

@lienkazuzu test moze byt pozitivny aj dlhsie, ja som mala teraz 3 dni rano vecer mega pozitivne testy. Robila si si test aj pondelok, utorok?

lienkazuzu
autor
9. dec 2021

@pondelok01 hej, vsetky negativne,len ten jeden bol pozitivny

alison11
9. dec 2021

@lienkazuzu Z tým testom to nechápem testy ukazujú dopredu pozitivitu 24-48hod. keď na sone bola tekutina z folikulu tak musela nastať vtom čase ovulácia vajíčko žije 24hod. takže aj test by tak mohol súhlasiť z tým dňom aj ste poistili vten deň sexíkom?Držím palce.

lienkazuzu
autor
9. dec 2021

@roztlieskavacka hej,ale ked vsetky testy predtym boli negat a akurat ked dr potvrdil ovulaciu,potom som mala test pozitiv je divne, nie?

lienkazuzu
autor
9. dec 2021

@alison11 ten test by mal byt ale pozivny teda den dopredu a nie v den ovulacie 🤔 ale poistili jasne 😁

alison11
10. dec 2021

@lienkazuzu Áno test by mal ukazovaťmin. deň max. dva dopredu.Držím palce zato spermie prežijú niektorím aj 3-5dní vajíčko len 24hod.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre