Mám za sebou opakované potraty

veronkakubis
27. feb 2024

Ahojte, mám za sebou 3x abort 6tt, 13tt, 9tt, príčina neznáma, otehotnieť sa mi podarí aj keď nie hneď samozrejme, ale bohužiaľ sa bábätko neudrží, začnem krvácať a je koniec, pri poslednom prestalo biť srdiečko. Lekár zatiaľ nerieši nič, no ja som ochotná podstúpiť všetko, čo bude treba, chcem riešiť Profit Brno kliniku, myslite, že tam sa dá riešiť aj môj prípad alebo je to len pre páry, ktorým sa nedarí vôbec otehotnieť ?

anjelicek26
27. feb 2024

Je to pre kazdeho,kto má problém donosit babatko. Spravia hlavne poriadnu diagnostiku. Držím veľmi palce,nech vám pomôžu.

matus7030
27. feb 2024

@veronkakubis určite môžeš íst do CAR aj s týmto problémom. Mám to podobne, 4 potraty a potom návšteva centra. Absolvovali sme všetky vyšetrenia, ale na príčinu potratov sa neprišlo, so mnou to už riešila aj moja obvodna gynekologička a poposielala ma na vyšetrenia. Určite choďte na hematológiu, reproimunológiu, genetiku páru, endokrinológiu, spermiogram, urológiu. U nás všetko OK, okrem zlého spermiogramu. Takže sme išli do umelého oplodnenia, či úspešne, či nie - to ešte neviem.

veronkakubis
autor
27. feb 2024

@anjelicek26 ďakujem veľmi ❤️

veronkakubis
autor
27. feb 2024

@matus7030 držím palce 🙏🏻❤️

ailiba
27. feb 2024

@veronkakubis urcite chodte... Cudujem sa, ze to tvoja gynekologicka neriesi. Spravidla po 3 potrate sa to riesi. Drzim palce. Inak na vyskedok genetiky sa caka aj 2 mesiace.

petamich
27. feb 2024

nerozumiem, ze to gynekolog neriesi, davno ta mal poslat na hematologiu (vratane syndromu lepivych dosticiek), endokrinologiu, reprodukcnu imunologiu, mozno aj na genetiku 🤷‍♀️ a urcite chodte, riesia aj taketo veci, drzim paste! 🤞🏻

veronkakubis
autor
27. feb 2024

@petamich ďakujem. ❤️

sofia1979
28. feb 2024

@veronkakubis určite vám tam pomôžu potraty v skorom týždni môžu znamenať hocičo piriafne6vas vysetria a určite zistia príčinu treba to riešiť jednoznačne. 3 krát je už minimálne skontrolovať prečo sa to deje. Držím moc palce nech sa čím skôr dočkáte zdravého bábetka.

jeennyv
29. feb 2024

@veronkakubis ak mas moznosti urcite to ries, jedna krstna v rodine minimalne 8 krat to ma za sebou, MA, mrtve deticky…co by za to salasa vyhnut tomu, lenze to bolo v 90 rokoch a nebolo take povedomie o tom , raz sa jej podarilo donosit a ma uz dospelu dceru, ale s tretim partnerom resp manzelom..bohuzial…mozno niekedy si partneri v tomto geneticky nesedia..

blonde_bella
3. mar 2024

@veronkakubis máš hematologiu za sebou?

floki1994
3. mar 2024

@veronkakubis vymen gynekologa hlavne...uz ta.mal poslat niekam...hlavne hematologia ;)

lienka.7
3. mar 2024

@veronkakubis urcite zisťovať pôvod, prečo sa to deje. Len z rozprávania viem, že aj mužov ho kamaráta žena toto mala, 4 potraty, všetko do 12tt. Otehotnela vždy na "prvý sup", ale to bolo všetko. Viem, ze riešili lekara, boli v Ružinove, akonáhle otehotnela, tak hneď sla ležať do nemocnice a celé tehu tam. Bližšie fakt neviem, ale obe tehu takto a teraz ma 2 baby. Ona nevedela donosit chlapcov.

veronkakubis
autor
3. mar 2024

@blonde_bella ešte nie, ale už som objednaná na maj ❤️

blonde_bella
3. mar 2024

@veronkakubis tipujem že si budeš pichať fraxiparin....
A okamžite výmen gynekológa...jedna tragédia ....

mariamagdalena9999
5. máj 2024

@veronkakubis Ahoj som na tom podobne.
Hematolog,Reprodukčna imunologia,endokrinolog,genetika oboch,infektolog,zubar,gyncare v NR vyšetrenie aj spermiogram zaklad. Všetko v poriadku nikde nič nenašli.
V piatok sa to zopakovalo po 4x(9tt,11tt,7tt,5tt)a to som mala predpísané clexne 04ml a anopyrin 100 protect nepomohlo. Spustilo sa silné krvacie a kŕče.🥹😥😥už som zúfalá prečo sa to deje....

blonde_bella
6. máj 2024

@mariamagdalena9999 lepive doštičky? Progesterón nejaký ti dali?
Držím ti veľmi palce.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre