Je možné otehotnieť mimo ovulácie?

Ahojte dnes má môj priateľ narodeniny a tak sme si užili nechránený pohl. styk stým,že sme si povedali,že skúsime šťastie a spravíme si darček (bábätko) háčik je ale v tom,že ovuláciu som mala pred 3 dňami myslíte si,že aj napriek tomu môžem otehotnieť? 🙂 a aká je asi šanca?

nk599
18. okt 2015

@janeviemcosatosnamideje ahoj a po ovulaci sa da otehotniet pokial vajicko neumrie . Vies aka sanca je tam ti nikto presne nepovie nejaka je . Ja som tiez otehotnela cez neplodne dni . U kazdej zeny je to individualne . Mozem mat skorsie aj neskorsiu ovulaciu . Drzim palceky

rheuska
19. okt 2015

A vies presne kedy mas ovulaciu? Ovulacia sa pocita na tri dni zvycajne. Niiektore citia, ze sa uvolnilo vajicko. Kazdopadne pri pravidelnom 28 dnovom cykle vy ovulacia mala nastat medzi 14-17 dnom. Uvolnene vajicko zije zhruba iba jeden den. Spermie preziju 3-5 dni. Vacsia sanca otehotniet by bola ak by ste mali sex pred ovulaciou, ale jeden nikdy nevie. Ale zase ono existuju aj zeny (aj ked je ich velmi velmi malo) co otehotneli aj cez menzes. Nezostava ti nic ine ako cakat dva tyzdne a potom sa dozvies.

danusskaaa
19. okt 2015

@rheuska prepáč. Možno trochu mimo, ale ovulácia je len tri dni? Čiže aj plodné dní sú len 3dni do mesiaca? Ja som z toho mimo. Čítam rôzne info a všade je to inak ☹ ide mi o to, že po vysadení antiky mám strašne bolestivu ovulku, avšak bolesti mám 5-7 dní, cize to nebude celý čas ovulácia?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre