Hormonálna nerovnováha a nedostatok estrogénu.

masha123
16. jan 2020

Ahojte kocky, prosim o pomoc. Mali ste niektora problemy s hormonalnou nerovnovahou ked ste sa snazili otehotniet. Absolvovala som biorezonanciu na ktorej mi vysla nedostatocna cinnost stitnej zlazy a nedoststok estrogenu. Zatial by som to chcela skusit vyriesit bylinkami az neskor ist skontrolovat endokrinologovi. Je to mozne kedze aj moja mamina to ma.. skor ma zaujima co ste brali( nemyslim teraz lieky). Odporucili mi Maca akurat. Budem vam vdacna. Pripadne otehotneli ste aj napriek takemuto problemu?

sisa_s
16. jan 2020

V prvom rade je biorezonancia podvod 🙂 videla som vysledky bior.od jednej znamej a v zivote som taketo blbosti necitala teda... Ako vam mohli bez rozboru krvi v certifikovanom labaku urcit problemy so šž a estrogenom?? Absolutne vysledkom prosim neverte

miskaamiska
16. jan 2020

@masha123 ahoj ja sa na štítnu liečim už 7 rokov a po vysadení Hak v júni 2018 som mala menzes raz za pol roka a hodnoty estrogénu na úrovni ženy pred menopauzou. Pred hak som mala pravidelný menzes. Gynekológ mi v mojom prípade odporucil bylinnu liečbu. Poradil mi maca peruanska a ja som si vyhľadala na serafin bylinnu kúru počatie. Zabralo v júni 2019 som otehotnela bohužiaľ som v 5tt o babo prišla, ale nasadila som naspäť kúru od septembra som mala menzes síce dlhší cyklus, ale predsa. A podarilo sa mi znovu otehotnieť teraz som v 11tt.

masha123
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
masha123
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fiona203
17. jan 2020

Ja fakt nemôžem uveriť, že v tejto dobe ešte niekto verí biorezonancii. To naozaj ľudia nemajú kúsok sudnosti?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre