Bolestivé prsia a pichanie v podbrušku

17. aug 2020

Ahojte potrebujem poradiť od vás baby nechcem volať s týmto gynekológovi aby ma neodbil..s manželom sa snažíme o babo styk sme mali 2 dni pred ovuláciou ta už prebehla poznám to podľa bolesti v podbrušku a bolestivych prsníkov a podľa hlienu... lenže teraz som mala aj lepkavý hlien a hnedkavy výtok.. prešli už 3 dni od ovulácie a stále mam strašne bolestivé prsia a pichanie v podbrušku ...myslite že to je nejaký zápal alebo problém s ovuláciou ?

milka1988
18. aug 2020

Telo sa neustále mení nikdy neprebiehajú príznaky ovulácie či ms príznaky rovnako celý život. Napr mne po 30 tke začalo pri ovulacii tak zle že vždy zvraciam, neskutočná migréna, závrate, únava až si musím ísť pospať trocha. Nikdy som také nemavala. Alebo že ma bolia prsia po ovulacii inak. Niekedy hneď odo dňa ovulácie až do príchodu ms tak že neviem na nich ani spať. Ďalší cyklus tak že absolútne nič do ms len jemná malá bolesť, a teraz som mala tak že má boleli iba bočné strany pŕs presne ako udávajú ženy keď otehotneju. Niekedy mám aj výtok pred ms niekedy nič. Niekedy mám pichanie vo vajíčnikoch pri ovu a niekedy žiadne. Proste telo sa mení aj pod vplyvom stresu ktorý si zažila, choroby, zmien, hormónov.... Určite sa netreba ale až tak sledovať lebo ti z toho prepne.
Dokonca hnedý výtok môžeš mať aj trochu krvi na nohavičkách kvôli ovulacii. Aj to som už mala a nevedela som čo to je tak som si čítala tu fóre témy a je to bežné.

autor
18. aug 2020

@milka1988 ďakujem Vám krásne za odpoved 😊 ja dúfam že to bude možno tehotenstvo aby sa konečne zadarilo

milka1988
18. aug 2020

držím palce ;)

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre