Bolesti po ovulácii

meredith83
15. sep 2017

Ahojte dievcata.. Takze ovulaciu som mala dost intenzivnu zo spinenim & bolestami krizov. To preslo po 24 hodinach a na chvilu som mala pokoj.

asi 4 dni po ovulacii som sa rozculila v praci( dlhy pribeh) a zacala som mat zas bolesti v krizoch & velmi slabe krce. To sa zacalo stupnovat od dna 7 po ovulacii. Vcera to bol den 9 som vsala rano a bolo mi nevolno plus som mala silne krce... To usalo asi po hodine a vystriedalo to bolestami krizov( mierne) poobede som si isla lahnut a ked som vstala mala som silne pichanie v pravom vajecniku. Vajecnik pobolieval trochu cely vecer. Dnes ma bolia uz len krize... Co sa tyka krcky maternice tu som mala dnes velmi vysoko.. a aj ked po ovulacii je zena vacsinou sucha( sorry) ja to mam naopak tam dole dost aktivne.. Mala niektora z vas podobne problemy? Obavam sa ze to je cysta ale nebola by ta bolest vacsia a stala?

romanuela7
15. sep 2017

Mne zacali taketo problemy pri ovulacii 7 rokov po, odkedy som dostala prvu menstruaciu, tiez som sa zlakla tak som sa isla pre istotu hned vysetrit a bolo to v poriadku, ovulacia plus dni ciklu trvaju niekolko dni dokopy so zacatim vyvrcholenim (ovulacia) az po koniec takze tie problemy je normalne ze mas niekolko dni, potom som to mala par mesiacov po sebe a teraz zase nic ustupili mi tie tazkosti takze je to individualne ale ak mas viacero tazkosti k tomu tak radsej navstiv gynekologa a budes mat istotu

meredith83
autor
17. sep 2017

@romanuela7 Dakujem za odpoved. Bolest trochu ulavila. Myslim ze dostanem menst za 2 dni. Mohla to byt ta cysta ktora sa tvori pri ovulacii.. A ja som tento mesiac mala intensivnu ovulaciu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre