Aký mám výsledok ovulačného testu?

simonika173
3. sep 2010

Potrebovala by som poradiť.Dnes poobede som si spravila ovulačný test.Vyšli mi tam dve čiaročky rovnakej farby 😉 Ale čitala som si príbalový leták na negatívny výsledok a je tam napísané:prítomnosť rúžového pružku v kontrolnej zone C a svetlejšieho prúžku v testovacej zone T-chápete? teraz mám tu ovu,alebo nie? Bo tie čiarky,nie su tmavo ružové,ale bledo,-je ich vidieť.Dám aj obrázok.Ale sú rovnaké.
Aké máte skúsenosti??

kaktusik007
3. sep 2010

ovulacne testy funguju inak ako tehotenske, tam staci aj slaby pruzok a vies, ze mas v tele hcg, cize si mozno tehotna... pisem mozno, lebo hcg sa uvolnuje aj v inych pripadoch (cysty a pod).

pre pozitivny ovulacny test musi byt druha ciarka - v zone T - bud rovnako intenzivna, alebo este intenzivnejsia ako v zone C - kontrolnej.... ak je rovnako silna, ovulacia prebehne coskoro, resp. uz pred chvilkou prebehla... ak je silnejsia ako v zone kontrolnej, ovulacia prave je.... ak je ciarka v testovacej zone slabsia ako v kontrolnej, znamena to, ze k ovulacii este len dojde, alebo k ovulacii uz doslo.... ak je ciarka slabsia celkom vyraznejsie, tak k ovulacii este len dojde za par dni, alebo uz pred par dnami prebehla..... aj preto je potrebne ovulaciu sledovat pravidelne kazdy den.... 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre