Logopéd v Košiciach. Poraďte

lucec
9. jan 2011

Babky prosím poraďte nejakú dobrú logopedičku v Košiciach. My sme boli s mojim synčekom pri logopedičke v Trnave pred pol rokom, bola super, mala plno hračiek, vedela malého zaujať. Vlastne ho naštatovala, aby začal rozprávať. Bola fakt skvelá, len je to o držku dochádzať tak ďaleko. Teraz máme problém s plynulosťou reči, môj Kubko toľko rozpráva, že sa mu ústa nezastavia, ale niekedy ho tak zasekne, že nevie povedať ďalšie slovo. A ešte ma trápi, že opakuje na konci nejakého slovesa písmenko napr. urobiťťťť, akoby sa nevedel správne nadýchnuť. Neviem, či je to koktanie, ale tá plynulosť je tam určite porušená. Budem vďačná za každú radu.

laila7
16. mar 2011

CHodila som k Dr.Obšuthovej- po pol roku, žiaden posun a naposledy keď som bola s malým, tak začala naňho kričať, že sa nevie sústrediť, že je nepozorný- čo on aj je- to nepopieram, že ona nemá čas sa mu venovať dlhšie a potom vyšla na mňa, že to je výsledok mojej jemnej výchovy, že ho rozmaznávam. Kričala naňho - on zo strachu jej začal správne hovoriť- a ona bola na koni... Veľmi sa jej malý bál a utiekol ku mne a ona naňho skríkla,či mu dovolila opustiť stoličku- no..., aj ja som sa bála. Mala som sa dvihnúť a odísť. Keď som jej začala oponovať, ani ma nepustila ku slovu, pretože ma pokladala, že mamičku, ktorá je citlivá na svoje dieťa a nie je objektívna.
Radili mi Dr. Oremusovú, nemá niekto s ňou skúsenosť?

valika_val
18. máj 2011

@laila7
akurat som tej obsuthovej chcela volat, ale po tvojom prispevku som si to rozmyslela...
😕 😕 😕
snazim sa dopatrat k nejakemu inemu logopedovi, ale marne. jedine meno, ktore som nasla na nete, je galova zo severu.
mate niekto skusenosti?

sebsam
18. máj 2011

@valika_val ahoj ja chodim s malym ku galovej zo severu chodime asi 4 mesiace, je to celkom fajn, je to kludna doktorka s milym pristupom k detom

zuzanka1309
19. máj 2011

@valika_val
Mám kontakt na dobrého logopéda, v nemocnici na Terase, poprípade vám niekoho odporučí. Je to mladá kočka, trpezlivá. Ak by si mala záujem tak ti dám číslo a uvidíš.

gabika7706
19. máj 2011

@valika_val ja chodim s dcerou k p. Rohackovej na Opatske, dceru si ziskala hned a mame uz aj nejake vysledky.

@sebsam 100 ludi - 100 nazorov, dve moje zname mi nezavisle na sebe (nepoznaju sa) odporucali nechodit ku Galovej ....deti sa im tam zasekli a bali sa k nej chodit....

valika_val
19. máj 2011

@zuzanka1309
dakujem, poprosim ta. skusim to, lebo asi nie kazdy logoped sa bude venovat rocnemu dietatku.

@sebsam ja nejak nemam doveru voci poliklinike sever... 😖

@gabika7706
budem sa opakovat - nevies, ci pracuje aj s malickymi detickami? to je sukromna ambulancia?

gabika7706
19. máj 2011

@valika_val to neviem 😒 chodime sem http://www.stpke.sk/logoped.htm ved skus zavolat a opytaj sa...

sebsam
19. máj 2011

@gabika7706 veru 100 ludi 100 nazorov a chodime tam este kratko ako som pisala takze mozno pocase ani ja nebudem spokojna "uvidime ako slepy povedal"...dolezite je ako bude napredovat moj maly

stevo97
30. júl 2011

@zuzanka1309 Dobrý deň, mohli by ste mi poslať ten kontakt na tú logopedičku.

ajka72
13. sep 2011

@zuzanka1309 mohla by som ťa tiež poprosiť o ten kontakt do IP na tu logopedičku, ďakujem

want
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
want
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alenka.a
9. jan 2012

ahojte, hladam pre syna logopeda v KE. chcela som sa objednat k Oremusovej, ale ta mi povedala, ze ma aktualne vela novych deti, ze by nas mohla zobrat az v aprili 😒 ale ze mi da kontakt na dr. obsuthovu. tak ale co som si tu precitala, tak asi skusim zohnat niekoho ineho. mate niekto nejaku novu dobru skusenost? koho by ste odporucili?

@zuzanka1309 posles mi pls kontakt na tu logopedicku na Terase do IP. s nou mas osobnu skusenost? to by sme aj mali celkom blizko. dakujem 🙂

marunka71
9. jan 2012

My sme chodili k dr.Obsuthovej a nemám žiadnu negatívnu skúsenosť. Dcérka ku nej chodila veľmi rada.

bez_nazvu
9. jan 2012

potrebovala by som poradit nejake dobreho logopeda pre seba ...... ja som chodila k doktorke galovej od detstva ale pred par rokmi som ukoncila nie preto zeby som s nou nebola spokojna,prawe naopak , ale preto ze do rodiny pribudol prirastok a tak sa mi mama nemohla az tak venovat. teraz by som chcela znovu zacat chodit k logopedovi ale chcela by som skusit nejakeho ineho logopeda ......... wedel by mi niekto poradit??

sofia55
17. jan 2012

ak niekto mate kontakt na logopeda kt. robi aj poobede bola by som vam velmi vdacna zatial som bola len u galovej ale ona robi len do jednej je mi jedno aky bude len nech nejaky bude ... davnejsie som chodila ku galovej a vobec som nebola spokojna chcela som ist na konzervatorium na herectvo a vzhladom nato ze mam sykavky to bol pre mna problem sa tam dostat hned na prvom sretnuti mi galova povedala ze nemam ziadnu sancu ze ich uz nikdy neodstranim viac som k nej nesla samozrejme na konzervu ma neprijali ale rada by som to skusila este na VSMU a tak vas prosim aj ked na mna bude kricat aj ked mi povie aj 100krat ze to neodstranim budem sa snazit tak ak mate kontakt na niekoho kto robi aj poobede sem s nim :D vdaka 🙂)

siu3333
19. jan 2012

ahojte ja chodim s malou do novej k dr čorbova,ale nie som spojona chcem inu,,,ale neviem ku komu,,ccize mozem poprosit cisielko
@zuzanka1309 ,,,na toho logopeda,,dakujeme,,

zuzanka1309
20. jan 2012

ahojte, ten logopéd už to nie je aktuálne ... !!!!

beky06
23. feb 2012

Dobry den. Mam 6 rocnu dcerku, byvame na Terase a hladame sikovneho logopeda.

beky06
23. feb 2012

@alenka.a Dobry den. Mohli by ste mi, prosim dat kontakt na logopeda, ktory vam bol doporuceny? A ste s nim spokojna?

michala.l
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
johanka_de_arko
21. mar 2012
gabaaaa
4. apr 2012

@siu3333 ,no aj ja chodim k čorbovej,ale niesom spokojna vobec,...je dost prisna,a moja dcerka ma 5 rokov,a sprava sa kunej ako keby mala osem,.vôbec nemá prístup k deťom,..chová sa ako profesorka na vysokej,a moja dceru berie ako jej študentku.tiež hladam inu.vedla je jedna ,je ze vraj dobrá ,Močaryová,lale ma vela detí,a uz nechce brat nové,..alebo vas objedná ale az o mesiac.

siu3333
4. apr 2012

@gabaaaa ahoj tak ja uz nechodim k corbovej je strasna ,,,,neodporucam,, moja mala mi pri nej aj plakala,,,strasne nieco,,mame novu strasne zlatu a milu fakt,,,nieco uzasne simi k nej rada chodi tesi sa na hodiny,,naozaj je super,,,cize teraz som max spokojna,,

gabaaaa
15. apr 2012

@siu3333 ahoj,no uz sme odisli od čorbovej,to je jedna chladna žena,bez milého pristupu k detom,kto vie ci vobec ma deti.,vnučata,....ci aj k nim sa tak sprava,mojej dcerke tiež bolo doplaču,a pošepkala mi že mami podme domov,..uz mame inu logopedičku.Konečne!!!! Hurááááááá!to je moja chyba ,že som vobec k nej isla,a dopredu sa nepopytala,čo je zač.Viac ludí maju ten názor co ja,ak som sa ich potom spýtala.

zdena001
18. apr 2012

prosím, poraďte mi nejakú dobrú logopedičku v Košiciach, chodím s dcérou k Mgr. Oremusovej, nemá však dobrý prístup, minule sa mi dcéra skoro rozpalakala, bola k nej veľmi nervozna a nepríjemná. Vďaka.

martinak002
9. máj 2012

@siu3333
Ahoj tiez som chodila k Dr. Corbovej, mala mi pri nej plakala... a nie raz... teraz hladam nejaku inu... mohla by si mi dat kontakt na tu, ku ktorej chodite teraz? Dakujem, Martina.

viky23
9. máj 2012

ahoj, aj ja hľadám logopedičku, lebo tiež chodím k dr. Čorbovej a naozaj ma veľmi zlý prístup k deťom. Ja som zo zaciatku bola celkom spokojná, lebo tým tvrdším prístupom ho prinútila sa snažiť lebo môj syn mal na haku či nejaké " r " vie alebo nevie. Chodili sme tam rok, veľa chýb sme opravili, ale aj keď sa už snažil a celkom mu to išlo nikdy od nej nepadla pochvala a to si myslím že je pre dieťa demotivujúce. Ináč na začiatok pre deti, ktoré nemajú záujem o opravu reči je celkom dobrá, trocha ich naštartuje.

siu3333
9. máj 2012

@martinak002
@viky23
ahojte velmi rada by som vam pomohla ale fakt nemozem,,nasa uz nebrie nove deti ma strasne vela a ma porpsila nech davam nikomu cislo,,naozaj je skvela ta nasa nova a preto vam prajem aby ste nasli nejaku nove,,ja som pocula este o jedne logopedicke sedi niekde na opatskom,no ale neviem kde presne,,skuste dat do google,,,drzim palce,,,,

hen
17. máj 2012

@siu3333 a to naco to sem davas ??? 😲 fakt nemozem,...
aspon meno si mohla dat, a nie viem ale nepoviem 😒
Podľa mna cielom diskusie je poradit a nie zamlčať, 😉