Životné/úrazové poistenie od SLSP

biibiana
31. okt 2022

Ahoj. Dnes mi volala pani zo SLSP. Ponukali poistenie za tusim to bolo okolo 11eur mesacne a je to rodinny balik takze tato suma (co sa mi zda byt velmi malo) pokrýva celu rodinu. Bolo tam kytie urazov, hospitalizacie, smrt, rozne choroby atd. Vraj sa to da uzatovorit len cez telefon a nie na pobocke slsp. Ja som skeptik, ale to poistenie ma zaujalo. Mate to niektora, poznate to? Da sa tomu verit?

janai1
31. okt 2022

@biibiana poistenie sa uzatvára v poisťovni a nie v banke
A navyše toľko pripoistení pre celú rodinu za 11€ je nezmysel

doriiis
31. okt 2022

@janai1 ...SLSP ponúka poistenia,ktoré vieš uzatvoriť v ich pobockach

doriiis
31. okt 2022

@janai1 ...samozrejme,potom to spadá pod niektorú poisťovňu ( ja mám Kooperativu)

cucica
31. okt 2022

Konkretne toto nepoznam poistenie. Moj ocino mal ale poistenu hypoteku na svoju smrt u nich a musim napisat, ze ako bohuzial nahle zomrel, tak vsetko vynulovali, co bolo skoro 30 tisic este. Plus dali aj peniaze na pohreb. Ale neviem, aku mal konkretnu a kolko platil mesacne. Ale teda nevyvliekli sa z toho a splnili to.

3petka
31. okt 2022

@biibiana toto aj mna presne trápili. Len cez telefón, vravím že ja potrebujem vidieť čierne na bielom o čo. Sa bavíme. Nie nie. Tak som ich poslala kade ľahšie.

janai1
31. okt 2022

@doriiis však to je jasne, ze to spadá pod poisťovňu ale mi chceš povedať ze pani v banke sa rozumie poisteniu, podmienkam, výlukam atď.?

doriiis
31. okt 2022

@janai1 ...pani v banke tam má rôzne balíčky v ktorých ti vie pridať alebo ubrať pripoistenie,aké potrebuješ.

doriiis
31. okt 2022
biibiana
autor
31. okt 2022

@doriiis no vyzera to podobne ako to co mi dnes pani ponukala do telefonu. Len ta suma bola odlisna len 11e a zahrnala aj deti a manzela. To vraj maju teraz nejaku mimoriadnu ponuku 🤷‍♀️ Neviem co s tym, v stredu mi bude volat aby sme to uzavreli. Mozem tym nieco stratit?

doriiis
31. okt 2022

@biibiana ...cez telefón by som neuzatvarala vôbec nič.Ak ťa to zaujalo,skoc priamo do SLSP a poinformuj sa o tom osobne.

biibiana
autor
31. okt 2022

@doriiis no citam teraz v appke. Maju taku ponuku veru..

doriiis
31. okt 2022

@biibiana ...je to možné,neviem.Ja tam mám za 20 € mesačne poistku.Keby nahodou

andy03
31. okt 2022

Baby suseda robila v SLSP a áno majú takéto balíčky .. znie to lákavo, ale mne hovorila že tam je taaaaaaak veľa podmienok že vlastne poistku dostanete len keď zomrete, nezapricili ste to vy a nenamerali vám alkohol.
Sama hovorí že sa to neoplatí, lebo pri štandardných úrazoch nič nedostanete ..
tak neviem 🤷‍♀️

dame2
31. okt 2022

SLSP ponúka poistky od Kooperativy, do toho by som ja osobne nešla. Manžel má u nich poistku kvôli výhodnejším podmienkam hypotéky ale k tomu ešte jednu "normálnu". Samozrejme, niekomu môže Kooperativa vyhovovať ale ja s nimi nemám dobrú skúsenosť tak ako viacero iných ľudí

lusesita1312
31. okt 2022

@dame2 Čo sa týka poistenia,treba si dávať veľký pozor ako sú postavené podmienky plnenia v prípade poist.udslosti. Ja pracujem pre NN ,su na trhu 177 rokov a špička, čo sa týka max.flexibilneho poistenia za primeranu cenu .Na jednej zmluve kryté všetku riziká +hypotéka.

amonet
1. nov 2022

pytaj si vpp a vyluky. vybuchne ti hlava z tolkych dovodov preco neplnia

amy12345
1. nov 2022

@biibiana pracujem s poistkami a poviem ti že za tak málo naozaj neurobím poriadnu poistku ktorá aj reálne niečo kryje a nie to pre 4 ľudí. Typujem že kopec výluk smrť iba úrazom a ak nie tak na minimálnu sumu. Taktiež úrazy sú bez progresie čiže plnenie je skrátené a silne pochybujem že sú tam aj bežné úrazy ktoré sú drahšie lebo majú aj bežnejšie plnenie. Pani v banke ponúka svoj balík ak chces poistku chod do poisťovne a tí ti urobia poistku tebe na mieru. Dnes už sú produkty kde si klient sám zvolí čo by mu vyhovovalo a môže byť aj na jednej zmluve celá rodina. Touto podstate nič nestratiš ale keď sa niečo stane ... Nespoliehala by som sa na ňu

mogaa
1. nov 2022

@biibiana ak ťa to zaujíma, treba ísť na pobočku SLSP.....nemajú žiadny produkt ktorý sa dá realizovať len po telefóne🙂 takže ak nejde o podvod alebo omylom ťa uviedli do toho že ide o SLSP, na pobočke SLSP ti dajú informáciu o produkte....