Poistenie SLSP

petronela12342
7. feb 2023

Dobrý deň máte niekto skúsenosť s novým poistenim v SLSP (Slovenska sporitelna) ? Včera mi volala jedna pani a bola jak obohrané rádio snáď pól hodinu v kuse trepala nakoniec sme teda založili poistenie že keby mi niekto zneužil kartu ukradol kartu atd proste proti podvodom že mi vyplatía iste sumy . Do 14 dni vraj môžem zrušiť hocikedy. No potom som nad tým tak rozmýšľala že som urobila chybu . Volala som tam že chcem to zrušiť. Pani v slsp mi povedala že musím si zavolať to tej poisťovne volá sa že BNP PARIBAS CARDIF. Tak som zavolala že chcem zrušiť pán mi povedal že musím na papier napísať žiadosť o zrušenie odfotiť to a poslať na mail. Vtedy som sa zastavila že či žijeme v dobe kamennej alebo čo ci to nestačí napísať do emailu že žiadam o zrušenie zmluvy. Vraj nie že to musí byt na papieri . Prosím vás máte niekto s týmto skúsenosť ? Že ste rušili podarilo sa vám zrušiť toto poistenie ? Dalujem za každú odpoved. Lebo ak to nezrušia budem nútená zrušiť účet v banke . Nebudem sa s nimi babrať

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petronela12342
autor
7. feb 2023

@lukino2000 no akože ver tomu . Vies možno že je to na niečo dobre ale uvedomila som si že v podstate budem platiť 5€ mesačne im že keby sa niečo stále ale aká je možnosť že sa mi nieco fakt s tou kartou stane ??? 1 ku koľkým ? A takto si 5€ môžem odkladať sama pre seba a keby náhodou niekto aj kartu ukradne budem mst aspoň nieco nasporené . Takto nebudem mať nič a ked aj kartu ukradnú kým sa po 10000009 papierovačkach konečne dostanem k tomu že možno mi dajú peniaze bude zo mňa bezdomovec … zvláštne ty kokso ale je že založiť nejaké drbnute sporenie cez telefón to pre nich nie je problém aj pól hodinu drístať do telefónu ale ked chcem zrušiť už takéto opletačky okolo toho neskutočne nervy mám

hyta
7. feb 2023

@petronela12342 Tiež mi volali minulý týždeň, no nechala som pani vyrozprávať sa a povedala som, že nemám záujem. To vieš, keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.....

bessie12
7. feb 2023

@petronela12342 tiez mi ponukali toto poistenie, ked som bola minuly rok v banke zmenit telefononne cislo. Povedala som jej, ze nie dakujem, ale momentalne som bez prace a nebudem platit kad tade vsetko mozne. A jej odpoved bola: dobre, ved kedykolvek si to mozte aktivat cez Georga.
Skusenosti s poistenim ( pisem vseobecne ) mame v rodine az az a bohuzial nie dobre.

mima1608
7. feb 2023

Tiež ma uháňali kvôli tomuto poisteniu. Pani bola až príliš neoblomná a hlavne doterná, čo je pre mňa vždy zlý signál 😅 nechcela akceptovať, že poistenie odmietam, tak som jej povedala, že musím utekať do mesta, nech mi zavolá na druhý deň a zablokovala som ich číslo.

petronela12342
autor
7. feb 2023

Fuu no tak teda táto pani bola tiež veľmi neoblomná keď som povedala nie stále presviedčala . Neskutočne som rozčúlená písala som email aj do slsp nech vedia čo ich čaká do budúcna ako sa budú takto chovat !!! Lebo je to dosť hlúpe zalozit vedia ale zrušiť už nie ??? To kde sme !!!

surama
7. feb 2023

@petronela12342 Ked ma niekto takto presviedca a absolutne moje NIE neberie ako odpoved, tak surovo zlozim.

petronela12342
autor
7. feb 2023

@surama nabudúce aj ja tak urobím 🙂

katkati
7. feb 2023

Sú veľmi neoblomní, až je to trápne. Mne keď zavolajú zo SLSP, tak prvé čo im poviem je, že keď mi chcú ponúknuť poistenie, tak dopredu hovorím, že NIE. Keď chce pokračovať, že áno, poistenie ale ide svoje bla, bla, bla, tak poviem musím končiť a zložím.

petronela12342
autor
7. feb 2023

@katkati no ja som nevedela o čo jej vlastne ide pretože začala najprv kontrolou údajov meno priezvisko adresu rodné číslo atd potom začala trepať o podvodoch atd a o tom trepala asi 10 minút vkuse… a až potom začala s tým poistením :D no dnes ráno som posielala tu žiadosť o zrušenie ešte sa neozvali dokonca som napísala aj do SLSP nespokojný email ! Ak sa do zajtra neozve ani tá poisťovňa ani slsp aby to riešila ruším účet 🙂 ked im ide o prachy ľudí vtedy majú čas vyvolávať aj pól hodinu ale ked človek ich o niečo žiada si dávajú nadčas ! Tak to určite nie :D sklamaná som strašne

katkati
7. feb 2023

@petronela12342 Mne volali dvakrát, presne ten postup ako u teba, len ja som sa presvedčiť nedala, ukončila som hovor tým, že ohľadom poistenia nech už mi nevolajú a keď budem mať ja sama záujem o nejaký ich produkt, tak si informácie vyhľadám sama. Aj napriek tomu, boli z ich strany ďalšie pokusy, ale ešte pred jej monologom dopredu poviem, že zbytočne má bude presviedčať. Už asi rok sa neozvali. Ty už teraz len musíš strpieť tú procedúru, čo od teba chcú a inokedy byť asertívnejšia.

vlastnynazor
7. feb 2023

@petronela12342 pozri si tu zmluvu, ale mne sa vidi, ze ked nezaplatim poistenie, tak prestane platit.

petronela12342
autor
7. feb 2023

@vlastnynazor oni mi totiž nastavili nejaký príkaz alebo ako to povedala že samo mi to bude odchádzať 20teho

vlastnynazor
8. feb 2023

@petronela12342 vsak ak mas v appke ich internetbanking, tak si pozri trvalaky/inkasa a zrus ho, len si pozri, ako to mas v zmluve. Napr. co mam napr.poistenie na domacnost, tak dokial platim, som poistena. Prestanem platit, zrusia poistku.

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ttomkovicova
1. apr 2024

Prosím vás mám ten istý problém, chcem to poistenie karty zrušiť ako to mám spraviť ? Stačí keď zruším trvalý príkaz ?

ludmiiilka
7. máj 2024

@ttomkovicova ako ste to nakoniec vybavila? Stačilo zrušiť príkaz?