Februárové akcie na letné pobyty 4 noci za cenu 3 a s platbou na tretinky

Doprajte si letný pobyt, napríklad vo februárovej akcii 4 noci za cenu 3 a s platbou na tretinky. Táto akcia platí len pre hotel Senec a Atrium.

- Vaša letná dovolenka v Tatrách už od 180,40 Eur / osoba na 4 noci
- Vaša letná dovolenka v Senci už od 175,70 Eur / osoba na 4 noci

Zábava za každého počasia, či je slnko, či je dážď v našich hoteloch sa vždy zabavíte 🙂

Viac info o letnom pobyte v Atrium hoteli: http://www.atriumhotel.sk/first-moment-leto-201...
Viac info o letnom pobyte v hoteli Senec: http://www.hotelsenec.sk/ultra-first-moment-let...

V ponuke tiež akcia -25% na 7 noci, ktorý pobyt si vyberiete Vy? POZOR akcie platia len na rezervácie vykonané v mesiaci február!

irenaliza
11. feb 2016

@patricia_trinityhotels dobrý deň, rada by som sa opýtala, či v Senci je aj pre deti vnútri detský svet, nejaký kútik ako je v Atrium Nový Smokovec a, keď sme boli v Sitne ešte nebol/ boli sme začiatkom júla 2015 a hneď po našom odchode tam otvárali vnútri, ale my sme nestihli/ , iba sme boli v takej miestnosti, kde bolo pár hračiek, ale animátori sa super starali a s deťmi sa zahrali,ale teraz som videla od Vás fotky, že už aj v Sitne je otvorený svet s vnútri,tak by bolo super možno sa vrátime, bolo by super, lebo v Tatrách sa tam dcérky vybláznili, a boli by tam stále, ale je niečo pre deti také s guličkami, hračkami, preliezkami aj vnútri v Senci, alebo iba von bazény. Ďakujem krásny deň všetkým

jabucko
11. feb 2016

Zaujímavá ponuka. Myslím si, že výborná alternatíva letnej aktívnej dovolenky S detiskami. Vyblázniť, unaviť, zažiť nové zážitky 🙂

patricia_trinityhotels
autor
11. feb 2016

ahoj @irenaliza, tvoju otázku som posunula priamo na hotel, preposielam odpoveď 🙂

sme veľmi radi, že využívate služby našich hotelov . Čo sa týka detského kútika v Hoteli Senec – bude vybudovaný najneskôr do konca júna 2016. Koncept detského sveta je presne taký istý, s akým ste sa stretli v Hoteli Atrium.
Momentálne Hotel Senec disponuje menším detským kútikom s hračkami prevažne pre deti do 5 rokov. V prípade záujmu vieme zabezpečiť skúseného animátora, ktorý by pre deti pripravil zaujímavý program, kreatívne dielne, minidisco, či kopec iných zábavných aktivít. Okrem toho Hotel Senec disponuje dvoma bazénmi – menším vnútorným bazénom, ktorý sa nachádza v blízkosti detského kútika a vonkajším bazénom (k dispozícii od konca júna v závislosti od počasia). V prípade, že budete mať cestu okolo, veľmi radi Vás v Hoteli Senec privítame a poskytneme bližšie informácie ohľadom plánovaných aktivít. Prajeme krásny deň. Team Hotela Senec.

irenaliza
11. feb 2016

@patricia_trinityhotels ďakujem, ste skvelá a aj za odpoveď ďakujem do hotela senec, určite zasadne rodiná rada a dcérky budú debatiť a tento týždeň im prišiel vhod,stále, keď prídu staršie zo školy a škôlky utekajú a nazerajú na maskotov a keď videli ten nový kútik Sitne, ktorý tam nebol, tak výskali,to je super, pôjdeme, potom opäť chvíľu vidieť Vlnku....takže uvidíme, ale naozaj ďakujeme, musíme porozmýšľať rýchlo, lebo ponuky teraz vo februári zo zľavou super a pri našej 6-člennej rodinke a ja som už 10 rokov na materskej nie je dosť,takže zľavy super, musíme sa rýchlo rozhodnúť a ....Krásny deň všetkým.

dadka_bb
11. feb 2016

@patricia_trinityhotels ja by som sa rada opytala este na tu cenu. 180eur na osobu ano? Cize keby idem ja ,muz,a dcerka tak to je krat 2? Ci az krat 3?

lulu2014
11. feb 2016

Dobrý deň. Aj by som sa chcela spýtať koľko by sme platili dvaja dospelý ,13 ročné a 2,5 ročné dieťa 🙂 ďakujem pekne a prajem pekný deň.

emita
11. feb 2016

@patricia_trinityhotels
Máme 3 deti. V lete budú mať 8r., 7r. a 7mesiacov. Predpokladám že 2 mladšie by šli zdarma. Aká by bola cena za tretie najstaršie dieťa? Ako za dospelého? Ďakujem.

patricia_trinityhotels
autor
11. feb 2016

@dadka_bb ano to je cena na osobu / pobyt pri obsadeni izby dvoma dospelými osoba, t.j. 2x 180 pre pobyt ty+muž+dcerka, dieťa by bolo zdarma

Keby ide len jedna osoba, cena sa tam meni, tam ide o obsadenie izieb - zostala by volna postel, dieta sa berie na pristelke.

patricia_trinityhotels
autor
11. feb 2016

@lulu2014 podľa toho, ktorý hotel by ste si vybrali, ako som písala hore ceny, tak len dáš x 2 (cena je za osobu, 2 deti sa berú grátis) - ešte si verifikujem vek toho staršieho, či tam nie je obmedzenie, ale nemalo by. Zajtra potvrdím. ĎAKUJEM 🙂

patricia_trinityhotels
autor
11. feb 2016

Ahoj @emita, do ktorého hotela by ste chceli ísť. Prepošlem im nezáväzný dopyt podľa tvojej otázky. ĎAKUJEM

loginexistuje
11. feb 2016

@lulu2014 ja som si davala tu ponuku na tri noci do Sitna tiez mam 13 rocnu a 7 rocneho a spolu to s tou zlavou 25 % vyslo cca 630 EUR co mi prijde dost...

emita
11. feb 2016

@patricia_trinityhotels Atrium. Ďakujem.

patricia_trinityhotels
autor
12. feb 2016

@lulu2014 prezisťovala som tu podmienky 2 deti grátis - deti do 5,99r. sú grátis, a deti od 6r. do 11,99r. platia doplatok 27,50€ / noc.

Deti nad 12r. sú už považované za dospelé osoby.

patricia_trinityhotels
autor
12. feb 2016

ahoj @emita takže podmienky k deťom grátis:

deti do 5,99r. sú grátis, a deti od 6r. do 11,99r. platia doplatok 27,50€ / noc.

Deti nad 12r. sú už považované za dospelé osoby.

Takže u teba by len jedno spadalo do limitu GRÁTIS a dve teda 27,50€ / noc - konkrétne toto som posielala ako dopyt do hotela Atrium - na Senci to môže byť menší rozdiel, viď ochylku v cene.

Najlepšie keď tak si poslať rovno nezáväzný dopyt 😉

andre_a
12. feb 2016

Prosim Vas, na aky datum sa vztahuje akcia? My by sme chceli ist uz buduci mesiac a zlava by sa hodila 🙂

lulu2014
12. feb 2016

@patricia_trinityhotels ďakujem pekne za info. Porozmýšľame. 😉 Prajeme pekný deň. 🙂

patricia_trinityhotels
autor
12. feb 2016

@andre_a akcia sa vztahuje na letne termíny pobytov - posielam link na pobytový kalendár v hoteli Senec:
http://issuu.com/trinitymarketing/docs/leto-201...

pobytový kalendár pre hotel Atrium momentálne nie je na webe - už to kolega rieši. Ale ide rovnako o letné termíny. Pre komplexné informácie môžete poslať nezáväzný dopyt do konkrétneho hotela aj s termínom, radi Vám spravia cenovú kalkuláciu a poradia ohľadom termínov 😉

Nezáväzné dopyty môžete posielať na:

rezervacie@hotelcenec.sk
rezervacie@atriumhotel.sk

lulutsija
12. feb 2016

@patricia_trinityhotels preco tato ponuka neplati aj pre Sitno?

patricia_trinityhotels
autor
12. feb 2016

@lulutsija Hotel Sitno si vyhradil zvlášť akciu na -25% na pobyt na 3 noci alebo -25% na pobyt na 7 noci. Takže akcia aj na kratší pobyt je, ale len na 3 noci, nie 4.

Viac o februárovej akcii na letné pobyty nájdete na našej stránke, tu nájdete rozdelenie AKCIOVÝCH ponúk podľa hotelov:

http://www.trinityhotels.sk/pobytove-baliky.htm...

lulutsija
12. feb 2016

@patricia_trinityhotels zvlastne, ste predsa siet hotelov, mali by byt rovnake podmienky vsade ...