Výtok u dvojročnej dcérky

milica18
7. apr 2013

Ahojte dievcata.Som nova a potrebujem poradit.Mam dcerku ,ktora bude mat o mesiac 2 roky.Teraz je trocha prechladena,ale nic vazne .Nema ani teplotu len trocha upchaty nos.Dnes som si vsimla u nej vytok taky hustejsi trocha do zelena a zapachal.Moze to byt z prechladenia?Zlakla som sa a tento tyzden sme akurat mimo domova v zahranici tak k lekarovi trocha problem.Poradte mi prosim.Dakujem za kazdu radu.

xlucia
7. apr 2013

@milica18 tak to urcite nie je prechladnuta. je to vysoko pravdepodobne zapal mocovych ciest.treba ist rychlo k dr..
na zaciatok kup brusnicovu stavu bez pridavku cukru, zried ju a nech pije. tiez tolko casu nesladeneho kolko vladze. ale doktora bude treba aj tak

luna303
10. sep 2014

žienky dcérka má od včera výtok, je takej bledohnedej až slabožltej farby, zápach necítim. Našla som jej na nohavičkách a tiež okolo otvoru akoby hustý hlien. Nemá nič červené. Je už bez plienky, s cikaním nemá problém, pišká s úsmevom a hrá sa keď sedí na šerblíku, nebadám na nej, že by ju štípalo alebo pálilo. Nemá ani teplotu. Umývam ju zatiaľ repíkom, ale neviem či to stačí. Ešte nikdy nič také nemala, nemenili sme ani kozmetiku, či prací prášok, že by jej niečo nesadlo... myslíte, že by som mala hneď zájsť k lekárovi či ešte počkať?