Tmavozelená stolica už 4 dni

kulky96
7. máj 2024

Ahojte dievčatá chcem sa opýtať moja dcérka už asi štvrtý deň tak napína nožky a tlačí ako keby kakala a presne také zvuky robí že tlačí ale nekaká,a keď ráno kakala tak mala tmavo zelenú stolicu už tretí deň ,raz sme už mali pleseň v stolici keď mala páru týždňov,brali sme na to Diflucan..máte nejaké skúsenosti? môže to byť zase ono? Samsonite aj plačká

janett_332
7. máj 2024

a ako je stara? nepapala nieco co ju mohlo zapiect? inak vacsinou taka zelena stolica byva ked maju deti zocinu.

kulky96
autor
7. máj 2024

@janett_332 začal jej piaty mesiac, skúšala som jej dávať už výživu troška,aj vývar čistý...

kulky96
autor
7. máj 2024

@janett_332 akú zocinu??

anavixy
7. máj 2024

Pevne dufam, ze “zocina” nie je to co si myslim.
Autorka, ake stare je dieta? Pije len UM? Nemenili ste znacku? Stolica je ak tuha alebo je normlanej konzistencie, len tmavozelena? Tmavozelena stolica byva z UM s vyssim obsahom zeleza alebo pri doplnkoch s obsahom zeleza. Dalej mozu byt pricinou zelene potraviny, ak uz papa prikrmy, ale to by si asi urcila aj sama… Ak nic z toho neuziva a UM ste nemenili, tak moze ist o bakterialnu infekciu napr, je potrebne to riesit s pediatrom. Zatial mozes nasadit probiotika Probiofix imun baby.

janett_332
7. máj 2024

@kulky96 urieknutie inak povedane, to preco by sa malo davat babatkam a malym detickam nieco cervene ci uz na kocik alebo na rucicku. vacsinou to je z ludi co maju taky velmi silny pohlad.

iwesska
7. máj 2024

@janett_332 Nie,povedz mi,ze neveris,ze farba stolice ma suvis s urieknutim🙈