Bolesť bruška u trojmesačného bábätka

lucy_669
4. júl 2021

Ahojte, moja dcérka bude mať 3 mesiace a neustále ju boli bruško, príde to 1-2 x za deň.. Masirujem cvičíme s nozickami a nie a nie sa vykakať, je strašne zapečena a doktorka mi povedala aby sme zatiaľ nemenili mliečko, máme bebu sensitive a predpísala na Duphalac syrup aby sa mohla vykakať, zmenili sme aj probiotika ako pani doktorka kázala a stále pretrváva bolesť bruška a je zapecena a pritom má hnačku, síce nie každý deň ale často.. Bruško ju boli ako keby mala kŕče že je to v pohode naraz príde ako keby kŕč sa puci veľmi place a tak zas dobre na chvíľu a takto dookola až dokým sa nevykaka.. dcérke dávam Bebu sensivite, Duphalac, vigantol a probio-fix. Kúpila som aj antikolikove fľaše a stále nič.. ak by ste mali hocijakú radu čo by pomohlo bude vďačná ďakujem.

zenazaba
4. júl 2021

Vigantol moze (nemusi) u niektorych deti sposobovat bolest bruska. Vymen za DeVit. A ked nepomoze, skusila by som namiesto UM darcovske MM.

s_a
4. júl 2021

A prečo nemôžete meniť mlieko, ak jej robí problém?

lucy_669
autor
4. júl 2021

@s_a prvý mesiac keď sme mali to mliečko úplne v pohode kaka sama bruško nebolelo.. a teraz tieto problémy zas.. mňa skôr zaujíma či z niečoho iného by to nemohlo byť..

ab727
4. júl 2021

@lucy_669 presne to isté mlieko sme mali,malý sa strašne pučil až mal bordovú hlavu,stolicu mal normálnu a každý deň niekoľkokrát,ani nám neodporúčala meniť mlieko...samozrejme som ju nepočúvla a mlieko som zmenila,nakoľko malý aj trocha grcal kúpili sme sunar AR a od vtedy žiadne pučenie nemá,lekárka nám ho predpisuje a sme obe spokojné😄 teda hlavne je spokojný náš syn to je najdôležitejšie