Albi kniha

patycka
22. jan 2024

Ahojte môžte mi poradiť kto má doma knihu od Albi s tým perom kúzelné rozprávanie alebo učenie . Kto ju má doma či je ozaj tak dobrá . Chcem niečo synčekovi kúpiť aby sa rozrozpraval . Niečo čo by ho motivovalo a hlavne bavilo a aj sa s tým zahrá aj naučí .Rozprávame sa s ním všetko ako treba ale stále to nieje ono . Má 4r .
A ak má niekto na predaj tiež môžte ponúknuť . Ďakujem

kitycat
22. jan 2024

@patycka ja som to videla u sesternice a urcite kupime.

Jej mala tam ukazala tum perom na pre mna hluche miesto a to pero "povedalo" stena.

Takze slovna zasoba sa tym urcite rozrastie. Budem kupovat ale asi az o rok, este je mala

patycka
autor
22. jan 2024

@kitycat nemám ani koho poprosiť aby mi skusili to ukázať a či to vlastne deti baví . Ale ako čítam po internete aj nejaké to video tak čím ďalej tým viac by som to kúpila hneď . Píšem to tu aby som asi sa rozhodla naozaj správne keďže je to 60€urova položka tak nechcem aby to doma stalo zbytočne ako lego z vianoc vtedy ma to nenapadlo že táto kniha existuje . 🤦🤦

cyberk
22. jan 2024

Nasu to hned zaujalo a hned sa aj naucila s tym perom robit 🙂 perfektna vec (dostala to na vianoce, vo feb. bude mat 2r), myslim ze to isto zaujme aj 4rocneho, su tam rozne knihy roznej vekovej kategorie

chrobak7
22. jan 2024

@patycka Dopredu ti nikto nepovie, či to bude tvojho syna baviť alebo nie. Každé dieťa je iná osobnosť, iná povaha, má iné preferencie, iné záľuby.

Ale vo všeobecnosti, je to zaujímavá vec. My to máme doma už roky, dcéra si obľúbila jednu knižku a tá hrade skoro každý deň. Knižiek máme asi 20.

Pero stojí 50 - 60 € (záleží od verzie). Knižku kúp k peru s takou tématikou, ktorá ho teraz baví. Keď sa mu zmenia záľuby, môžeš dokúpiť ďalšie knižky. Sú knižky pre úplne malé deti, ale aj pre väčších.

Neváhaj a kúp to k najbližšiemu sviatku, ktorý bude mať. Budeš mať darček pre neho (alebo niekto z rodiny) a nie je to taká suma, ktorá by ťa zruinovala. Časom dokúpite (alebo rodina - aspoň budú mať tip na darček) viac knižiek, možno niektorá ho zaujme viac. Neviem, nad čím špekuluješ. Dnešné deti a elektronika idú ruka v ruke. Pero treba kúpiť teraz, o 5 rokov už bude chcieť tablet.

sims122
22. jan 2024

@patycka u nás v knižnici majú albi knihy na požičanie. Ci aj pero to neviem. Ale skus sa informovať vo vašom meste 🙂

majlo1234
22. jan 2024

My mame, moc to syna nezaujalo, ale dufam, ze neskor. Ale jeho celkovo nezaujimaju hracky. Za seba poviem,ze he to super koncept a urcite sa oplti

kukulienka999
22. jan 2024

@patycka my to mame je to super vec, ale kniha dieťa nerozrozprava…za skúšku nič nedáš, možno začne opakovat slova, podla toho pera ale skôr si myslím, že aktívne zapájať do rozhovoru a vyžadovať odpoved a knihu mat ako pomocnika, tak by to šlo 😊 4 roky je pekný vek, aby rozumel. Môjmu sme to kupili minuly rok na Vianoce, knižka lezi v skrini, lebo on nieje dieťa ktorého lakaju knizky 😭 musím sa s tým zmieriť, aj keď kazdu chcilu niečo kupujem a to ja som knihomol…
Inak čo ho celkom lakalo je čítanie s obrázkami. Daj si do Google knihu Rexík. Ty čítaš a on dopĺňa slovo podľa obrázku.

maryetta
22. jan 2024

Moja dcera uz od roka brala pero. Len co ho vedela udrzat v ruke.
Ona milovala spievanky.
Skus alebo potom su rozpravky. Mozno aj to. Je to podla mna aj jedno. Pre deti je zaujimava ta forma “hry” a ucenia sa zaroven.

patycka
autor
22. jan 2024

@kukulienka999 to že knihy lubi on porozpráva aj čo je na obrazkú čo robí ale horšie je to už spájať slova do kopi ako vetu . Tak už som objednala .uvidím tak aspoň aby sa s tým zahral a niečo naučil veď učiť sa bude. Cely život mám aj 5mesacnu tak snáď to nebude stáť v skrini ale aspoň jeden z nich to využije .

patycka
autor
22. jan 2024

@majlo1234 ani nás moc nechce hračky on je schopný čakať od príchodu zo škôlky až kým nepôjde spat . A len stále do niečoho supne aby ubehol čas . Ale žeby sa vyhral napríklad s legom aspoň polhodinu tak to vôbec . Akurát knihy tie mu čítam dookola a stále aj nový príbeh vymyslime z obrázka stále rozpráva čo vidí na obrázku o čom som čítala to je dobre lebo aj to treba ale už to chce aj zmenu aby niečo aj sám tak za pokus to možno stojo. Kniha ako kniha

majlo1234
22. jan 2024

@patycka jasne, urcite sa to vyuzije a milion roznych kniziek je k tomu. Ja planujem do auta vyuzivat, ked prestane do toho zvracat😂

patycka
autor
22. jan 2024

@cyberk
@majlo1234
@maryetta
@chrobak7
@kitycat
@kukulienka999
Ďakujem Vám za informácie a rady 🙂

sheila121
22. jan 2024

@patycka výborná kniha. Kúpila som ju dcére keď mala 5 a rozkecala sa. Okrem toho si zlepšila slovnú zásobu. Teraz má 8 a používa ju tiež. Už ich máme dokopy 7.

zdenkak87
22. jan 2024

Nas to dostal v oktobri na druhe narodeniny. Ma tu knihu rad, naucil sa to ovladat rychlo. Bavi ho to a pusta si stale dokola pesnicky a snazi sa ich uz aj spievat😁 Skoda ze sa neda tu pridat video 🤣🤣 teda my nelutujeme ze sme kupili.

patycka
autor
22. jan 2024

@sheila121 ďakujem za info už som ju objednala . Ja verím že nám aspoň trošku pomôže . A ho to bude zaujímat 🙂

patycka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana65l
22. jan 2024

@patycka môjho syna to mega rozrozpravalo ..ma 3

zuzinka888
22. jan 2024

Ja si chvalim -maly 2 roky- .a obdobie 24/7 ukazovat v knizkach prstom a my mu hovorime co to je. Zo zaciatku to bolo strasne fajn, ale ked sedim na zachode a on sa domaha ukazovania🙉🙈-som neskutocne vdacna za tento" vynalez". Investicia je to na niekolko rokov- knihy mozes dokupovat a pero ma zevraj nekonecnu zaruku.

chrobak7
22. jan 2024

@zuzinka888 Pero nemá nekonečnú záruku, má štandardne 24 mesiacov. Ale pokazený kus ti v rámci záruky vymenia kus za kus.

Po záručnej dobe ti pri predložení pokazeného pera predajú nové s 50% zľavou.

boba1407
23. jan 2024

@patycka ta kniha je super. My sme ju kúpili z druhej ruky tu na modrom koníkov za 50e. Aj s 5 knihami, lebo tiež sa nám to zdalo veľa. A táto suma bola pre nás priateľna. A to ze to bolo z druhej ruky nám nevadí. Tak keď nepotrebujete všetko nové skus pozrieť aj ty. Možno ak by ho to náhodou nebavilo tak by ta tie peniaze tak nemrzeli.