ALBI ceruzky a knihy

kantruska
25. jan 2024

Žienky,

Chcela by som sa s Vami poradiť ohľadom ALBI kníh, resp. ceruzky.

Chcela by som kúpiť ALBI knihu pre moju 2 ročnú dcérku na narodeniny. Ktorú prvú knihu by ste mi poradili? Ešte nemáme skuto knihu žiadnu

Ešte sa opýtam ohľadom ALBI ceruzky. Kúpiť staršiu verziu ALBI ceruzky 1.0? Alebo radšej priplatiť a kúpiť novšiu verziu ALBI ceruzky 2.0? Výhody a nevýhody?

Pripadne neviete kedy majú akcie na tieto veci?

Ďakujem za každú radu, pekný deň prajem 😉

doris11
25. jan 2024

@kantruska my sme kupovali asi 2 roky dozadu, kupovali sme tu sadu a bola pri tom taká kniha svet zvierat alebo niečo take, to už je podľa mna pre staršie deti ale syna to celkom bavilo keďže tam boli zvuky zvierat. Teraz má 4 a pozera si ju dosť často, potom super je Spievankovo, spievanky, ľudové riekanky .. to sú take naj u nás. Mame ešte rozmotať si jazýček, moje prve farby a tvary.. tie sú tiež fajn ale už ho menej bavia 🙂 má v tom pere ešte nahraté pesničky tak to si tiež dosť často pusta
Ktorú verziu ti neporadím, mame pravdepodobne tu prvú a sme spokojní 😀

maciatkoe
25. jan 2024

My mame vela knih albi 🙂. Syncek bude mat v marci 3 roky. A jeho najoblubenejsie su- spievankovo, spievanky 1, spievanky 2, a doprava. Mame pero so smejlikom. Vraj to je starsie. Je super. Co som zachytila tak to nove pero sa da prepojit bezdotykovo so sluchadlami. Ja syncekovi sluchadla nedavam, a ani zatial neplanujem tak toto nam nechyba.

kantruska
autor
25. jan 2024

@maciatkoe ďakujem za radu 😉 aj mne sa páčia tie knihy typu spievankovo 👌 ani ja neplánujem dcérke a preto som na vážkach.

kantruska
autor
25. jan 2024

@doris11 super, ďakujem za radu 😉

zuzudrnda
25. jan 2024

Mám 2,5r slecnu a veľmi idú ľudové riekanky, spievanky 1,2 ...je tam hovorené slovo,len melódia alebo aj spev.

luckajozko21
25. jan 2024

O par mesiacov planujem kupit to nove pero (kvoli vyletom a cestovaniu chcem mat moznost napojenia aj na sluchatka). Knihy som zatial nevybrala ziadne. Pre taketo mini dietky som tam videla aj nejakeho psika/macicku alebo take nieco malicke. Tak uvidim, ake budu baliky s tymto novym perom a podla toho uvidim

chrobak7
25. jan 2024

@kantruska Tu si vyber knižku z kategórie pre najmenších. Dcéru si poznáš najlepšie ty, ty vieš, či by ju viac bavili pesničky a texty o krtkovi, alebo ju zaujímajú skôr zvieratá - psy, mačky a pod. Alebo jej kúp knižku o hygiene a budete sa spolu učiť o umývaní zubov a pod (treba vybrať filter pre 2+).

https://eshop.albi.sk/kuzelne-citanie/#p[814][values][2133]=2133

A ceruzku? Cenový rozdiel medzi starým a novým modelom je len pár € (cca 5), asi by som kúpil už nový model. Má výkonnejšiu batériu, nabíja sa už cez USB C kábel a do budúcna je kompatibilná so slúchadlami.

nwnw
25. jan 2024

@kantruska novu urcite a spievankovo topka, potom aj Doprava je fajn pre krpcov

kantruska
autor
25. jan 2024

@zuzudrnda Prosím Vás akú máte ceruzku?

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chrobak7
26. jan 2024

@zuzudrnda 😅😅😅 Tak toto je bomba odpoveď. Ako na otázku, že aké máš auto? ... Červené. ...

Kantruska chcela vedieť, či máš starý alebo nový typ ceruzky.... 😵

zuzudrnda
26. jan 2024

Až teraz som si všimla,že má Albi nový typ ceruzky 🙂. Deti majú staré verzie. Sme spokojni. Dobre sa držia v ruke, dizajn fajn 🙂.Zvyšok neviem porovnať.

kantruska
autor
26. jan 2024

@zuzudrnda ďakujem 😉

kantruska
autor
28. feb 2024

@zuzudrnda ďakujem krásne za radu ☺️ nakoniec som kúpila pre dcérku nový typ ceruzky ALBI a je super. Perfektne sa drží v ruke. Samozrejme som sa pozerala na to, že technika ide dopredu.

maryetta
28. feb 2024

@kantruska ake je nove?
Teda my sme mali doma asi 8-rocne pero. A muz bol cca pred mesiacom vymenit a je uplne rovnake. Akurat kapacitu ma vacsiu.

kantruska
autor
28. feb 2024

@maryetta Skúste si dat do vyhľadávača ALBI ceruzka 2.0. Je rovná a nema tu hlavičku panáčika. Vyzerá ako klasická ceruzka, len samozrejme väčšia. Ma väčšiu kapacitu, je tam možnosť pripojenia na slúchadlá a reprak.

maryetta
28. feb 2024

@kantruska ano uz som aj googlila to som teda prekvapena ze su nove a muzovi teda dali este “staru” verziu. Nevadi. I ked ta nova vyzera zaujimavo. Snad nebude az taka “hruba”.

suzie28
28. feb 2024

Ja som kupovala minuly týždeň pre mladšiu dcéru 2.5r ( staršia ju už má pár rokov ) a vzala som zasa staršiu verziu . Slúchadla viete aj tak pripojiť len nie cez Bluetooth ale klasicky . A lepšie sa drží v ruke . Knihy ju bavia Spievankovo a Pes .

chrobak7
28. feb 2024

@maryetta
@kantruska Ano nová ani stará ceruzka nemá žiadnu kapacitu. Kapacitu má pamäťová karta, ktorú do nej dáte. Do oboch idú micro SDHC karty, zvyčajne s kapacitou 32 GB, čo je kapacita, na ktorú sa vojdú všetky doteraz vydané knihy a ešte zostane 90% voľného priestoru na nahratie mp3 hudby.

Teda ak ste nevedeli, ceruzka vie prehrať aj pesničky, ktoré tam uložíte vo formáte MP3.

Rozdiel v starej a novej verzii je v dizajne a v tom, že nová verzie má funkciu pripojenia BT slúchadiel.

maryetta
28. feb 2024

@chrobak7 ano myslela som kartu. Ktora je sucastou pera. Preto som to napisala tak ako som napisala.

kantruska
autor
29. feb 2024

@maryetta hrúbky som sa aj ja bála, ale nie je. Úplne hrúbka vyhovuje, aby sa dobre držala v detskej ručičke ☺️