Problémy na začiatku tehotenstva

12bambulka12
18. dec 2013

Ahojte dievčatá. Opäť mám problémik a len potrebujem počuť váš názor 🙂 Bola som dnes u lekára na potvrdenie tehotenstva, ale včera som mala také špinenie hnedý výtok...tak som to hneď lekárovi samozrejme povedala. Som cca nejaký 5 tt. Dal mi Duphaston, aby som nekrvácala.... Viem že o Duphastone je tu veľa tém, ale teraz neviem či mám ísť maródovať, alebo ďalej chodiť do práce?

katka1987
18. dec 2013

@12bambulka12 no podla toho aku mas pracu...ja beriem duphaston uz asi mesiac (3x denne) a v pohode chodim do prace - ale ja sedim pri pc..nerobim ziadnu namahavu pracu.

12bambulka12
autor
18. dec 2013

@katka1987 tiež si mala krvácanie alebo špinenie?....aj ja sedím za PC, len ma trošku lekár vystrašil, že sa mám rozhodnúť a môžem ísť hneď na maródku, no nerada by som od teraz bola doma...

katka1987
18. dec 2013

@12bambulka12 hej mala som spinenie-krv nie ...preslo az nejak po 3 tyzdnoch brania duphastonu. tiez sa ma doktorka pytala ze ci nechcem zostat na PN, ale nevidela som dovod...ci budem sediet doma alebo v praci, je to za jedno. a doma by som este menej sedela nez v praci, kedze sme sa pred 2 tyzdnami stahovali a stale je este co robit a ukladat veci.

12bambulka12
autor
18. dec 2013

@katka1987 ďakujem, som akosi pokojnejšia 🙂

margarita
18. dec 2013

baby, nechcem strasit, no ja som uz 3x potratila, a vsetky tehotenstva, aj tie uspesne, som spinila cca od 6 - 9tt. trosku, malo, ale stale....mala som vzdy aj Duphaston a klud na lozku doma, z toho som v 50% aj tak o babo prisla...cize moj zaver k tomuto je asi taky, ze : ak vam byt doma pomaha, ostante, ale nie je zarucene ze v tak skorom stadiu sa babo udrzi aj keby som rovno lezala 24hodin vkuse.
😉
drzim palce, su to nervy, ale stoji to za to.

inak uplne pri prvej dcerke som sla na PNku hned ako mi zistili tehu (kedze som uz mala 2x predosly potrat), a bolo to to posledne obdobie v zivote, kedy som este mala cas citat, pozerat telku a spat 😀
nastudovala som si vsetko o tehu, porode, dojceni, vychove deti do 3 rokov, a nebolo to zle...takze aj keby ste museli na marodku, zabava sa najde 😎

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre