Pobolievanie v podbrušku v prvom trimestri

vierka210
25. apr 2021

Ahojte,chcem sa opýtať Vás ženy prvý trimester-mám pobolievanie v podbrušku ale nepravidelné väčšinou ráno keď sa prebudím a špinenie hnedý výtok ale tiež nepravidelne a len strašne málo.Je to normálne? U doktora som bola minuly týždeň a vraj sa vyvíja všetko ako má predpisal mi tabletky duphaston ale neprestalo to ani po tých tabletkách.Mali ste niečo podobné? Ako to mám riešiť, je to v poriadku, prečo to môže byť? Ďakujem😞

bobuema
25. apr 2021

@vierka210 ahoj ja som mala v prvom najprv svetlohnede potom tmavohnedé špinenie..pri svetlohnedom po rozhovore s dr mi predpísal dicynone,ale akosi som tam v letáku čítala,že pri krvácaní..a ja som toto za krvácanie nepovažovala..tak som ich nezačala brať. No a o viac ako týždeň došlo tmavé špinenie a už to aj potom prechádzalo do tmavej krvi a tieklo zo mňa pri utierani..veľmi som sa vystrašila,tak som volala dr a on sa spýtal,či beriem tie tabletky,tak som začala brať a keď som šla na druhý deň k nemu tak tam bol veľký hematóm. Takže som to trochu pokaslala,keď som nezačala brat tie lieky ako vtedy prvýkrát kázal. Po 3tyzdnoch ležania a len wc a sprcha,hematóm už nebol a všetko bolo ok..už mňa len také jemné žlté špinenie.. duphaston dnes beriem posledný...pri prvom som také nemala,teraz vkuse chodím a intimkou..
Inak ja som to špinenie mala hlavne pri namahani sa a zohynani,čiže daj si kludovy režim a ak sa Ti to nejak zhorší kontaktuj lekára.
A to pobolievanie mám aj ja.. dokonca aj teraz v 15tt také v slabinách po krajoch v podbrušku..také pichanie..ale pripisujem to,že sa roztahuje maternica..tak snáď to tak je..
Držím palce,nech sa Ti to ustáli a hlavne žiaden stres aj to môže robiť neplechu..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre