Krvácanie v tehotenstve a následné špinenie

ancik24
26. okt 2013

Ahojte, potrebujem surne pomoc. Som v 17. tt a pred 3 tyzdnami som silno krvacala 1 den, na druhy den to bolo uz len slabsie, ale odvtedy cize uz 3 tyzdne spinim bud hnedu krv alebo hnedy vytok,nikdy to nebola cerstva krv. Po 2 tyzdnoch spinenia som mala 2 dni pauzu, potom som si dala canesten tabletku, kvoli mykoze a na druhy den som slabucko zakrvacala cerstvu krv a odvtedy zase hnede krvacanie. Ale vacsinou len na papieri . Beriem duphaston a ascorutin. Boli ste niektora v rovnakej alebo podobnej situacii? Prosim napiste mi, som z toho uz zufala.. a nemam ani hematom, resp. nikto nic nevidel. Akurat naposledy jak som bola na ultrazvuk tak mi doktor povedal ze mam nizko ulozenu placentu a viem ze to moze sposobit krvacanie, ale take dlhe spinenie po 1 dni krvacania? Vopred dakujem za kazdu reakciu.

cinkatko
26. okt 2013

Ahoj, no ja bych utikala k doktorovi a nenechala bych se jenom tak odradit nejakym " to nevadi "... Sice neznam tuhle situaci osobne, ale spineni, ktere tak dlouho trva mi prijde nejake divne... ☹ Nechci te vsak strasit, mozna se jenom pletu (at da Buh) 🙂

foofee
27. okt 2013

a to nie si v nemocnici???? ked sa odlupuje placenta, musis lezat hore nohami, toto nie je sranda.. kamoska s tymto lezi a bude pravdepodobne do konca tehu. Ako ti bude rast babo a posuvat placentu, moze sa ti zase odlupnut (pravdepodobnost je velka) a zase riadne zakrvacas, bude to len horsie a v takom pripade treba uz infuzie. Placenta praevia je nebezpecna diagnoza. Ja sa cudujem, ze nie si v nemocnici.

shrekula
27. okt 2013

No neviem,ale mne osobne sa stalo pri druhej dcére,že som v piatom mesiaci začala krvácať. Hneď ma nechali v nemocnici, nohy dohora a mala som zákaz chodiť A to som tam bola mesiac a na infúziách. A doma som musela takisto len ležať, našťastie dcéra sa narodila v pohode v termíne. Určite to nie je OK.

jarmilad
30. okt 2013

ahoj, ja mám podobný problém s krvácaním začalo mi to v 8 týždni . večer so začala silno krvácať a šla som na pohotovosť do Tn, tam mi povedali že babo je v poriadku a že to krvacanie v tehotenstve býva. Nedali mi žiadne lieky a ani si ma tam nenehali. Potom som šla k svojej doktore a dala mi duphastan. Krvacanie prešlo a znova začalo tento týžden. Teraz som v 15 týždni. Moja dokorka ma poslala do Tn a aby som s a aj rovno zbalila, ked som tam prišla tak znova ma vyšetrili a povedali že dieťa je v poriadku a to že krvacam, oni s tým nič neurobia a len pre môj dobrý pocit tam môžem ostať ležať. RAdšej som išla domov, doma sa o mna rodičia a manžel určite lepšie postarajú. Moja dokorka mi predpísala na krvacanie dicynone a tam na pohotovosti mi doktor povedal, že to ani nemusím brať, že to nezaberá. A nikto mi ani len marodku nevypísal. Kde to dnešné zdravotníctvo dospelo?

Anick 24 - tiež som mala dlho špinenie niekoľko dní a popritom aj mykozu, ktorej sa namôžem zbaviť. Teraz mám už len to krvacanie.

marhulecka32
3. feb 2014

Ja som v nejako 5tt a dva dni dozadu som zacala upne slabucko krvacat.trva to zvycajne len nejaku hodinu a potom to prestane,lenze je to uz pomaly 3den.je to normalne?alebo sa mam bat?

nique
15. feb 2016

Ja som spinila na zaciatku 7tt, zostala som lezat a o 3 dni to preslo. Potom krvacanie v 11tt , na pohototovsti mi zistili hematom..zasa lezat..dalsie krvacanie v 15tt, zasa pohotovost, hematom je prec, ale silny zapal posvy kvoli mykoze. Do 15tt som brala Duphaston. Som zvedava, co este pride 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre