Ako bojujete so syndrómom hyperemesis gravidarum ?

simik238
10. jan 2020

Ahojte žienky ktoré trpíte týmto syndrómom ako proti tomu bojujete? Teda ak sa dá niečo proti tomu. Zaujíma má či máte nejaké typy čo robiť keď Vám príde tak strašne zle, máte vychytane jedla po ktorých Vám nie je až tak zle?

alexandramin
17. jún 2020

@simik238 ja som bola 6krat hospitalizovana od 5. tyzdna do 16. tyzdna. Potom to preslo. Bolo to krute obdobie, nič mi nechutilo, cele dni mi bolo zle a keď som zacala zvracat musela som na par dni do nemocnice, kde mi dávali degan. Nic nepomahalo len vydrzat. Mala som velmi kyslo v ustach a oranžový jazyk. Zrejme to malo nieco spolocne s refluxom, s ktorym som pred tym problem vobec nemala. Najhorsí bol 16. tyžden. Vtedy som si myslela, že to snad nikdy neskonči. Bola som asi tyzden v nemocnici a nieco do seba dostat, myslim jedlo, bolo niekedy nad moje sily. Jablko, sušienky nejaka ta polievka a ovocne pyre bol moj jedalniček. Dokonca aj z vody mi bolo zle. Bolo to asi vyvrcholenie, lebo po tom 16. tyzdni zo dna na den mi bolo lepsie a zjadla som kuracie stehno s ryžou. Neverila som, že to prejde a že začnem znovu normalne jest.

simik238
autor
17. jún 2020

@alexandramin mne to prešlo v 20tt

zuzulamimi
11. júl 2020

@simik238 boze ja to mam teraz, uz tretikrat a zase sa mi chce umriet. Som v 9tt a opusta ma to az okolo 16tt. Umreeeem dovtedy!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre